| ioanaibrahimovic10 a întrebat:

Hei! Am o problema la telefon. De vreo 3 ori mi s-a închis fără sa fac nimic și apoi s-a deschis înapoi. Oare ce are?laughing

Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

Daca cel mai probabil e un telefon pe Android, se poate cu o probabilitate mare sa fie soft-ul de vina. Incearca o resetare poate functioneaza, si daca nu, o resoftare la cineva care se pricepe.

7 răspunsuri:
| RaduCiprian a răspuns:

Incearca reformatare din fabrica, cel mai probabil e de la soft, dar te poti duce la un service autorizat pentru mai multe informatii

| ioanaibrahimovic10 explică (pentru CM7YRE):

Trebuie sa îmi actualizez software-ul. Oare are legătură?

| CM7YRE a răspuns (pentru ioanaibrahimovic10):

In majoritatea cazurilor, se poate sa fie de la asa ceva. Ia actualizeaza-l si vezi daca mai face.

| 01Joulie01 a răspuns:

Salvează toate pozele sau ce vrei să salvezi de pe el pe un card de memorie sau într-un calculator.
1. Dă-i reset din fabrica (reboot, din setări- dacă e Android)
2. Scoate-i carcasa si vezi dacă bateria e fixă (uneori când le scăpam la unele modele bateria mai țopaie pe acolo)
3. Vezi dacă în interior lițele alea țin bine, dacă sunt foarte slabe (acolo e problema ta). Dacă pui bateria fără carcasă și îl întorci și bateria îti pică, ai descoperit problema. (se întâmplă în cazuri foarte rare dar se poate întâmpla)
4. Dacă nu e nici una de mai sus, mergi la un service, explică-le problema și cel mai probabil îți va face o resoftare.

Mențiuni... dacă ți se închidea putea să fie doar bateria de vină dar dacă ți se și deschide singur de obicei e de la soft (își dă restart singur sau turn off) sau să zicem prin absurd că butonul de Deschidere (turn on-turn off) e posibil să fie ori prea sensibil ori să facă contact singur, deși după turn off-restart mai trebuie o comandă de touch-screen (ceea ce se poate întâmpla în buzunar). Există o probabilitate destul de mică sa fie de la butonul de deschidere dar poți să le ceri celor de la service să verifice. Altceva nu-mi trece prin minte, mult succes!

| Kathrinex a răspuns:

Așa am pățit și eu și a fost din cauza bateriei. Nu puteam să-l resetez că mi se stingea direct.

| ioanaibrahimovic10 explică (pentru CM7YRE):

Mulțumesc frumos! Îl actualizez și vad.

| ioanaibrahimovic10 explică (pentru 01Joulie01):

Cred ca de la soft e. Mulțumesc mult!