| Ingerfararipi333 a întrebat:

Hei! Chiar nu pot sa inteleg. Sunt intr-o relatie la distanta (ne despart 20 de km, ceea ce nu mi se pare foarte mult) si ne vedem "din an in Paste" (ultima oara a fost pe 29 iunie... ca sa va dati seama) si apropo are permis deci ar putea veni oricand. In fiecare seara zice ca "maine ne vedem" dar niciodata nu se intampla pentru ca de fiecare data apare cate o problema la el! Imi spune ca ma iubeste, cand vorbeste despre viitorul lui ma include si pe mine dar nimic! Sa nu mai zic ca in ultimul timp vorbim doar de 2 ori pe zi, si de multe ori eu il caut! Am incercat sa comunicam mai mult, pentru ca dupa cum stiti intr-o relatie comunicarea este "cheia succesului" l-am si intrebat ce se intampla si chiar daca si-a gasit pe altcineva dar nu. Il simt inchis in el (cel putin fata de mine) si ca imi ascunde ceva.dar tot nu imi zice ce are. Nu vrea nici sa ne despartim dar nici nu da dovada ca vrea ceva in continuare. Si sa il caut doar eu tot nu e bine, pentru ca ma gandesc ca il sufoc. Ii ofer si libertate nu va ganditi ca s-a plictisit de mine ca impun lucruri. Eu am 17 iar el 20. Ce ma sfatuiti sa fac?

Răspuns Câştigător
| Clytia a răspuns:

Dacă te-ar iubi cu adevărat, nu ar ezita vreun moment să te vadă, mai ales că distanța nu e foarte mare. Am înțeles, nu poate o zi, două, dar nu cred că de fiecare dată... Sincer, e posibil să-și fi găsit pe altcineva, sau pur și simplu să i se fi luat de tine chiar dacă tu nu ai fost insistentă. Eu zic că nu merită să suferi din cauza nepăsării lui. Dacă nu te cauta, nu-l mai căuta nici tu. Deloc! Găsește-ți pe cineva care să te prețuiască cu adevărat, nu să te trateze cu indiferență.
Mult noroc!

6 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

20 de km nu e relație la distanta bro.
E ca și cum eu stau în militari și el în Pantelimon și zic relație la distanta

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să continui până te saturi să mai speri.

| Andreeush a răspuns:

Poate are probleme în familie sau poate nu te mai iubește.
Lasă-l un timp, așteaptă să te caute el.

| christall a răspuns:

Tu esti inca minora, el poate fi condamnat daca este reclamat ca are o relatie cu tine. Incearca sa il lasi pe el sa te caute, nu te arata tu disperata dupa el, baietilor nu le plac fetele asa. Daca vede ca nu-l mai contactezi ori vine sau te contacteaza el, ori nu mai da nici un semn si macar stii care e situatia.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Probabil si-a gasit pe altcineva, dar nu vrea sa-ti spuna.
20 de km nu inseamna relatie la distanta. Si daca are permis, ar putea oricand, chiar si o ora.
Te sfatuiesc sa nu il mai suni sau contactezi in niciun fel, apoi sa vezi cum reactioneaza. S-ar putea ca dupa aceasta pauza sa realizeze ca a gresit si iti va povesti tot ce s-a intamplat. happy

| xreuvy a răspuns:

Mergi tu la el daca tot te plangi atat