Dacă te-ar iubi cu adevărat, nu ar ezita vreun moment să te vadă, mai ales că distanța nu e foarte mare. Am înțeles, nu poate o zi, două, dar nu cred că de fiecare dată... Sincer, e posibil să-și fi găsit pe altcineva, sau pur și simplu să i se fi luat de tine chiar dacă tu nu ai fost insistentă. Eu zic că nu merită să suferi din cauza nepăsării lui. Dacă nu te cauta, nu-l mai căuta nici tu. Deloc! Găsește-ți pe cineva care să te prețuiască cu adevărat, nu să te trateze cu indiferență.
Mult noroc!
20 de km nu e relație la distanta bro.
E ca și cum eu stau în militari și el în Pantelimon și zic relație la distanta
Poate are probleme în familie sau poate nu te mai iubește.
Lasă-l un timp, așteaptă să te caute el.
Tu esti inca minora, el poate fi condamnat daca este reclamat ca are o relatie cu tine. Incearca sa il lasi pe el sa te caute, nu te arata tu disperata dupa el, baietilor nu le plac fetele asa. Daca vede ca nu-l mai contactezi ori vine sau te contacteaza el, ori nu mai da nici un semn si macar stii care e situatia.
Probabil si-a gasit pe altcineva, dar nu vrea sa-ti spuna.
20 de km nu inseamna relatie la distanta. Si daca are permis, ar putea oricand, chiar si o ora.
Te sfatuiesc sa nu il mai suni sau contactezi in niciun fel, apoi sa vezi cum reactioneaza. S-ar putea ca dupa aceasta pauza sa realizeze ca a gresit si iti va povesti tot ce s-a intamplat.
Fronty_Gardasinu_1993 întreabă: