| Mandarinaa a întrebat:

Hei!
Credeti ca e bine sa cred in vise?
Voi credeti?

12 răspunsuri:
| Luii a răspuns:

Normal ca este bine! happy Pentru ca, in aceasta lume, putine vise sau minuni nu strica. Iar daca incetam sa mai credem in visuri este ca si cum nu am mai trai. Si este ceva normal ca fiecare persoana sa aiba visele ei! laughingSi uneori visele [ cele ce le visam noaptea daca la asta de referai ] sunt, uneori, niste "indrumari". Parerea mea. ^^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visele-s niste chestii care ne fac s auitam de realitate. Visam degeaba, niciodata n-o sa sa intample ce visam.

| mona a răspuns:

fiecare dintre noi avem un vis in care vrem sa credem chiar daca nu se indeplineste

| Snookie a răspuns:

Daca asta te face sa te simti bine..crede in vise.

| Hello_Neeah_1994 a răspuns:

Daaa! Fara vise suntem goi de tot! Fiecare trebuie sa avem un tel! Nu conteaza cat de nebunesc e! Daca suntem indeajuns de nebuni incat sa credem in el totul e posibil! Sfatul meu e sa visezi mereu indiferent de cat de greu e in viata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. E stupid şi te induce-n eroare. Îmi place să cred că visele nu sunt decât lucruri care vrei/nu vrei să ţi se-ntâmple. Şi la mine se aplică tot timpul.

| LeMousiqe a răspuns:

Sunt momente, în care sunt adevărate.

| Shara17 a răspuns:

Buna! Eu cred in vise adica de exemplu multe chestii care le visezi tu noaptea au o anumita semnificatie si nu de prosti au inventat cercetatorii chestia asta! Pnetru ca sunt multi oameni interesati de asta de exemplu "sarpele"= un prieten te tradeaza sau ceva de genul... si daca povestesti chestiile astea unei persoane care cunoaste iti poate descifra aceste vise, acum la ce vise incalcite am eu laughing mi.e cam greu sa le combin si asta e intr.un fel si imaginatia noastra! happy Dar acum tu poti sa crezi sau doar sa te bucur de vise fara sa crezi, tu hotarasti tongue!

| William a răspuns:

Eu nu cred. Am niste vise asa aiurite ca uneori nici nu imi vine sa cred ca ma pot gandi la asa ceva.

| irina20 a răspuns:

Eu cred ca asta e indicat.Visele te scot dintr-o stare trista, iti ofera alternative si sperante.Continua sa crezi in vise dar fi si un pic, macar cu calcaiul pe pamant!

| onasis1961 a răspuns:

Visele se trag din realitate sau din dorinta, nu prea trebuie crezut in ele, ca e riscul sa ramai ancorat acolo, ceace nu este neaparat rau.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare