Te-as invita mai degraba decat sa te intrebi cum AR TREBUI sa simti, sa te intrebi pe tine ce simti de fapt.
Si sa pui baza pe ce simti. Iar daca ceea ce simti iti face rau, iesi din acesta situatie.
Cat despre prieteni...sunt rari. In niciun caz nu se justifica sa tii langa tine persoane care-ti fac rau, pentru ca aceeia sigur nu sint prieteni. Mai degraba cauta in continuare. Exista si oameni in lume
Nu ai ce face, e clar, el este mai important pentru ea, pentru tine nu ar fi mai important iubitul decat prietenele? Asa ar trebui sa fie, caci azi prietenia bazata pe sinceritate e foarte rara. Daca s-a pus cu fostul tau, nu e o bff. Poate ii placea de el de cand erati voi doi impreuna, naspa. Las-o balta, o prietenie ca sa existe ttebuie sa existe vointa din partea ambelor parti.
Nu. nu as renunta la o prietena, baieti ..mai sunt multi pe lume. Dar in fine, eu am ajutat-o mult. Am fost acolo pentru ea, eu ii stergeam lacrimile cand plangea, eu ii lauam apararea cand se certa cu cineva. Prea multe persoane, prea putini oameni. Eh. si varianta ta e adevarata. cand se va trezii la realitate, si va vedea cum este el cu adevarat. Eu nu o sa mai fiu acolo nu? Adica. eu nu prea stiu sa iert peroane si eh. poveste lunbla ..bla, bla, bla. Multumesc de raspuns ^^
"Nu. nu as renunta la o prietena, baieti ..mai sunt multi pe lume." aha, ar trebui sa ii explici si ei asta ca vad ca iti da cu praf de mers. orice fata vorbeste mult cu prietenul ei dar eu cred ca el i-a spus sa numai vorbeasca cu tine. adica, la naiba sa fim seriosi cine vorbeste toata ziua la telefon? pai o relatie asa imatura nu tine 2 saptamani.te plictisesti asa tot timpul
De dimineata, si in pauze, si cand plecam de la scoala, si cand mergem la antrenamente ...cu el vorbeste. si stiu, ca si pe mine ma tinea mult de vorba dar gaseam scuze ca ma plictisea.
Aia nu se numește prietenă! Așa ceva nu se face într-o prietenie, să stea cu fostul tău! Încearcă să cunoști și alte persoane, nu te limita doar la ea.
Buna! Inteleg ca te simti aiurea Eu zic sa vorbsti cu ea foarte serios si sa-i spui ce anume te deranjeaza si daca te ignora in continuare nu e o prietena buna si ar trebui sa renunti la prietenia cu ea
Stai linistita pentru ca -ti vei gasi alti prieteni
Multi pupici :*
Stii e mai bine sa fii singur, si asa o sa raman. Cu timpul trece, ochii care nu se vad se uita. Nu va fi asa de grav. pana la urma se vor desparti. stiu asta. Dar eu nu voi fi acolo pentru ea, nu de data asta. si nici in alte dati. Mi-am patat mainile de prea multe ori de lacrimile ei. Pentru ca da, trebuia sa ii fiu aproape. Si cred ca s-a obisnuit prost. Multumesc pentru raspuns ^^