| Dianax124 a întrebat:

Hei dragiilor, am nevoie de un sfat. Eu am aproape 14 ani si in urma cu aproximativ 2 luni mi-am marturisit iubirea fata de cel mai bun prieten care are 19. Obisnuiesc sa imi fac prieteni mai mari decat mine deoarece am o minte suficient de matura... Vara asta am planuit sa ne vedem. Am tot schimbat datele si la un moment dat a plecat in Anglia pentru 2 saptamani. De cand a plecat s-au schimbat multe in comportamentul lui. M-a facut "egoista". Gen.Nu ca nu as fi.Dar cand am incercat sa vb cu el si despre problemele lui, a zis " Nu vrr sa te bag pe tine in asta!". E protector.Si ador asta la el. Oare ma mai iubeste? Sau, gen, ii mai pasa de mine?

3 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Poate mintea ta este mai matura, insa a lui mai are mult pana sa ajunga acolo din moment ce a procedat asa.Da`i skip si incearca sa-ti gasesti pe cineva la fel de copil ca si tine, momentan, pentru ca o astfel de relatie naste o multime de complicatii si iti poate face mai mult rau decat bine, mai ales cu astfel de persoane.

| missfatadelatara a răspuns:

Doar pentru ca gândești nițel mai dezvoltat decât cei de vârstă ta nu te face matur.

Logic ca nu te mai iubește dacă îți spune ca ești egoistă.

| gabicundicapfizic a răspuns:

Dai papuci