Sincera sa fiu,in ziua de azi nu prea mai sunt prieteni adevarati,deoarece viata nu e dreapta si ai vazut ca unii sunt mai bogati,altii mai saraci si aici intervine invidia. Sau poate sa apara si datorita faptului ca o fata sa zicem e mai frumoasa decat prietena ei,ca si in cazul Valeriei. Am patit si eu sa fiu prietena buna cu cineva,iar apoi dintr-o cearta sa imi scoata la suprafata toate nemultumirile pe care le-a avut la adresa mea,iar prietena respectiva mereu a profitat de mine.
Cheia e sa nu te deschizi in fata niciunui prieten, ma refer la secrete, viata privata, cat castigi, ce ti-ai cumparat etc.
Depinde de situatie.
Cand vine vorba de viata si siguranta ta, e nevoie sa fii mereu cu simturile ascutite.
Acum ti s-a zdruncinat setul de valori, doar pentru ca ai vazut o crima de asa natura?
Păi da ce ai zis tu aicia e grav de tot... Nu are nicio treabă cu prietenia! Ăia erau psihopați criminali.
Imi pare sincer rau iubita, ma bucur ca tu mi ai inteles intrebarea si nu esti frustrata ca altii care mi au raspuns. Sending Hugs! ❤️
84738493 întreabă:
anonim_4396 întreabă: