| Anonima6789777 a întrebat:

Hei. Este ok sa fac o cura de 7 zile fara mancare, iar dupa sa revin usor cu supe si ceaiuri la normal?
Cate kg pot pierde?

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

O sa ti le lase pielea nasol rau.

Răspuns utilizator avertizat
| WaterDrop a răspuns:

Nu este ok, poti pune dublu mai tarziu.Mai bine scazi treptat.

| Anonima6789777 explică (pentru WaterDrop):

Vreau ceva rapid, nu am rabdare. Si asta e ideea ca nu pun dublu, o sa consum dupa o perioada doar ceai si mancare fiarta.

| WaterDrop a răspuns (pentru Anonima6789777):

AM spus "mai tarziu", nu dupa ce inchei aceasta "cura", ah si uitasem si de faptul ca vei pierde si masa musculara nu doar grasime.Pot aparea si carente de vitamine care duc la alte complicatii.Per total, tot la NU este ok ramanem.De ce mai intrebi totusi daca oricum nu ai rabdare si vei face exact ce vrei happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o tampenie.Nu asa se tin dietele. Daca chiar vrei sa slabesti, mergi la nutritionist.

| Anonima6789777 explică (pentru anonim_4396):

Bineînțeles ca am fost happy am dat 3 kg in 40 de zile! intr-un mod santos cu toate 3 mese pe zi si numarul caloriilor calculate. Durează prea mult. Vreau ceva rapid. Pentru ca am depus foarte mult efort in acelea 40 de zile iar rezultatele nu au fost wow, asta ma descurajat

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonima6789777):

Mi se pare ok 3 kg in 40 zile, dar faci cum vrei

| missfatadelatara a răspuns:

E ok.

Ajungi schelet.

| stefiiii3 a răspuns:

Incearca sa nu mananci dupa ora 18:00 si nu manca fructe seara, acestea contin zahar si de aceea te ingrasi mai mult decat ar trebui.