Sunt doar mituri care circula pe internet. Diabetul nu se transmite nici prin sarut, nici prin sange pentru nu este o boala infectioaza. Nu exista un microb sau virus care sa-l declanseze. Este o dereglare a metabolismului de ordin hormonal.
Daca ai depistat ca ai diabet, respecta regiul si tratamentul! Cu cat mai devreme, cu atat mai bine. Netratat, diabetul poate aduce foarte multe complicatii + vei fi dependenta de insulina.
Bună.
Poftim? NU!
El nu se ia, cauza este pancreasul care nu mai produce suficient hormoni de insulină!
Pa, pa.
Nu se ia prin sarut diabetul se face de la mancatul multor dulciuri de la stres etc.Dar nu se ia! Funda
In niciun caz. Diabetul nu este o boala transmisibila, decat pe cale ereditara (de la parinti, la copii)
Hm. Şi eu am de la tata, dar el mi-a spus că se poate lua şi prin sânge Adică eu să am rană deschisă, celălalt la fel şi se va infecta, sau se mai poate lua dacă se înţeapă cu acelaşi ac ca unui infectat. Ştii cumva dacă mai există şi alte "variante"? Că am auzit şi faza cu sărutul şi.
Sunt deja dependentă de insulină.
Nu se ia prin sange, nici prin sarut, nici prin contact sexual. E o afectiune a pancreasului care nu secreta in mod corect insulina. E o dereglare a metabolismului
Sunt doar mituri care circula pe internet. Diabetul nu se transmite nici prin sarut, nici prin sange pentru nu este o boala infectioaza. Nu exista un microb sau virus care sa-l declanseze. Este o dereglare a metabolismului de ordin hormonal.
Daca ai depistat ca ai diabet, respecta regiul si tratamentul! Cu cat mai devreme, cu atat mai bine. Netratat, diabetul poate aduce foarte multe complicatii + vei fi dependenta de insulina.
alecs_5368 întreabă:
alecs_5368 întreabă:
CautNume întreabă:
TeleaMatei întreabă: