anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei. Stiti cumva daca diabetul se poate lua prin sarut? ( cam stupid, stiuhee hee ). Daca nu, prin ce se poate lua? big grin Fundita!:3

Răspuns Câştigător
| AneleAleira a răspuns:

Sunt doar mituri care circula pe internet. Diabetul nu se transmite nici prin sarut, nici prin sange pentru nu este o boala infectioaza. Nu exista un microb sau virus care sa-l declanseze. Este o dereglare a metabolismului de ordin hormonal.

Daca ai depistat ca ai diabet, respecta regiul si tratamentul! Cu cat mai devreme, cu atat mai bine. Netratat, diabetul poate aduce foarte multe complicatii + vei fi dependenta de insulina.

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poftim? NU!
El nu se ia, cauza este pancreasul care nu mai produce suficient hormoni de insulină!
Pa, pa.

| OnuOnulică a răspuns:

Nu, nu se poate lua prin sarut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Diabetul nu se transmite ca nu-i sida.

| Carmen100 a răspuns:

Diabetul nu se ia thinking

| DianaCernisov2000 a răspuns:

Nu se ia prin sarut diabetul se face de la mancatul multor dulciuri de la stres etc.Dar nu se ia! Funda

| AneleAleira a răspuns:

In niciun caz. Diabetul nu este o boala transmisibila, decat pe cale ereditara (de la parinti, la copii)

| AlleSss a răspuns (pentru AneleAleira):

Hm. Şi eu am de la tata, dar el mi-a spus că se poate lua şi prin sânge thinking Adică eu să am rană deschisă, celălalt la fel şi se va infecta, sau se mai poate lua dacă se înţeapă cu acelaşi ac ca unui infectat. Ştii cumva dacă mai există şi alte "variante"? Că am auzit şi faza cu sărutul şi.

| AlleSss a răspuns (pentru AneleAleira):

Sunt deja dependentă de insulină.hee hee big grin

| suntserios a răspuns (pentru AlleSss):

Nu se ia prin sange, nici prin sarut, nici prin contact sexual. E o afectiune a pancreasului care nu secreta in mod corect insulina. E o dereglare a metabolismului

| AneleAleira a răspuns (pentru AlleSss):

Sunt doar mituri care circula pe internet. Diabetul nu se transmite nici prin sarut, nici prin sange pentru nu este o boala infectioaza. Nu exista un microb sau virus care sa-l declanseze. Este o dereglare a metabolismului de ordin hormonal.

Daca ai depistat ca ai diabet, respecta regiul si tratamentul! Cu cat mai devreme, cu atat mai bine. Netratat, diabetul poate aduce foarte multe complicatii + vei fi dependenta de insulina.

Întrebări similare