| maly14 a întrebat:

Hei sweetis! Caut 5 admine(bineinteles sa fie foarte serioase).Am cateva reguli ca acestea sa fie admine! Iata-le:
1.Sa aibe peste 13 ani. ♥
2.Sa nu fure pagina! ♥
3.Sa aduca paginii maxim 20 like's pe zi! ♥
4..Sa fie active macar 1h pe zi ♥
5.Sa posteze poze si sa faca jocuri ♥
6.Sa aibe experienta,sa stie sa editeze o poza, sa stie sa faca publicitate.
Cine vrea sa fie sa imi scrie acilisa ♥ kiss

10 răspunsuri:
| Maariiaa a răspuns:

Bună,
Ți se pare că TPU este site-ul potrivit pentru căutarea ta de admine? happy
Eu cred că nu este locul potrivit. Admine îți cauți pe facebook, pui o postare în top și se rezolvă.

| Elial a răspuns (pentru Maariiaa):

În câţiva ani, doar pentru asta va fi folosit site-ul TPU.
Şi când te gândeşti că unii oameni chiar au probleme şi vin şi întreabă şi alţii doar caută nişte admine pe facebook.
DEZGUSTĂTOR!

| LolaLollita a răspuns (pentru Elial):

Deja sunt din ce in ce mai multe postari zilnic despre pagini de facebook si admine. Spatiu ocupat degeaba.

| Elial a răspuns (pentru LolaLollita):

Exact! straight face
Deja nu le mai convine facebook-ul, mai invadează şi TPU-ul.

Eu una nici nu folosesc Facebook, insa din ce vad, fiecare vrea acum pagina, vor sa fie admine... la pagini "unice", insa de fapt, identice.

| Maariiaa a răspuns (pentru Elial):

Mi se pare absolut idiot și stupid să postezi aici despre facebook. Adică hei, TPU este un alt site. Plus că, poate posta frumos pe facebook această informație. Și din păcate nu e singura care postează. Facebook-ul e facebook și TPU e TPU. Nu trebuie să le încurcăm, au cu totul alte scopuri. Treziți-vă la realitate!

| Elial a răspuns (pentru Maariiaa):

TPU este de o mie de ori mai bun decât facebook-ul...
În primul rând te ajută la ceva. Pe când facebook-ul este un simplu site de socializare, în care toţi zic ce fac şi pe nimeni nu intereseză. O porcărie mare!

| Elial a răspuns (pentru LolaLollita):

Nu numai cu paginile plictisitoare sunt obsedaţi toţi, ci şi cu profilele şi cu pozele minunate şi photoshopate.
oh go on

Bine zici. Si majoritatea au intre 8-17 ani. Apoi le vine mintea la cap laughing

| Maariiaa a răspuns (pentru Elial):

Photoshop la putere. rolling on the floor