| Iloveblue12345 a întrebat:

Acum cateva zile faceam gimnastica in parc cu mai multi prieteni,si pe rand au plecat toti acasa,pana am ramas eu cu o prietena si un prieten.(ei fac gimnastica demul timp si stiu multe chestii,dar eu nu)asa,si acea fata a mers la magazin si am ramas cu baiatul. Tin sa spun ca o grupa de baieti se uitau la noi cum facean gimnasrtica(si inainte sa plece fetele celelalte). In fine,dupa ce plecase aia la magazin,a venit un baiat din grupul ala(ca erau multi) si ne intreba de cand stj gimna si nu stiu ce,pana cand mi-a zis sa i arat cum fac. I-am aratat lenta inainte. A insistat sa fac mai multe(dar eu nu faceam,pentru ca avean pantaloni scurti si poate mi se vedeau chilotii,dar nu neaparat)eu ii ziceam lui ala ca ii arata prietenul meu,ca el stie mai bine(si i-a aratat flicul,rasturnari in aer si chestii) dar el a zis ca i place cum fac eu si i am zis ca nu fac. Apoi ma intreba chn ma cheama cati ani am in ce clasa is si chestii din astea, eu ii raspunsesem dar ma enerva. Si ma intreba daca s din Bacau(pebtru ca acolo s-a petrecut tot) si i am zis ca da. In fine, imi pusese muuuulte intrebari. Baiatul parea mai mare gen cu 1 2 ani.eu avand 13 ani. De atunci, l am tot vazut prib parc, si imi place. M am indragistit pentru a 2 oaralaughing. In fiecare zi vreau sa merg in parc sa il vad. Si mereu ma gandesc la el. Cum sa i spun ca il plac? Eu nici macar nu-s stiu cum il cheama... Imi e rusine

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, in copilarie te indragostesti de tot ce zboara... este perfect nromal sa confunzi simpatia cu dragostea, la varsta pe care o ai, dar stai cuminte, ca saptamana viitoare s-ar putea sa nu-l mai placi pe asta, ci pe altul.

| Iloveblue12345 explică (pentru Violleta2022):

Multumesc pentru raspuns, dar de fapt a tecut o saptamana...si mie nu mi-a placut pana acum doar de 2 baieti(asta si inca unul)

| Violleta2022 a răspuns (pentru Iloveblue12345):

Vez, exact ce ti-am spus...tot ce zboaar se manaca si deja ai 2 de care ti-a placut!
lasa, ca pana ajungi pe la 17-18 ani sa intelegi cum este cu dragostea, iti va mai place de inca vreo 30.

| WaterDrop a răspuns:

Orice ar fi, foloseste protectie.In rest, 13 ani.

| Yon1470 a răspuns:

Si de ce vrei sa iesi cu un baiat mai mare cu 12 ani ca tine, tu avand 13 ani? Ala-i major si te poate pacali in multe feluri si apoi o sa-ti para rau sau vei spune ca toti baietii sunt la fel sau ca sunt porci, cand de fapt, tu singura ti-o cauti.Fa-ti un prieten de varsta ta si nu te uita la baieti cu 12 ani mai mari ca tine, pentru ca lu` ala ii trebuie pasarica, nu iese cu tine doar sa va plimbati de mana in parc.Te mananca asa tare la 13 ani si-ti trebuie baieti asa mari? Gandeste-te si la varianta ca ar putea afla parintii tai si te vor scalpa! Mare ti-e gradina Doamne!

| Iloveblue12345 explică (pentru Yon1470):

Nu e majorlaughing are in jur de 14 anilaughing) nu m as uita la unul de 18 ani. Doamne

| Yon1470 a răspuns (pentru Iloveblue12345):

Asa mai merge, domnisoara. Poti sa-i spui ca-l placi si cand vei implini 20 de ani, veti putea sa va tineti de mana si sa va plimbati.Succes!