| IoanaValentina66 a întrebat:

Hei TPU.
Am 14 ani, dar mama nu mă lasă să am prieten. Am incercat sa vorbesc cu ea, dar nu mă înțelege.Ce aș putea să fac ca sa o conving?
Am avut și alți iubiți de care nu știa, dar acum nu prea mai pot sa ii ascund.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mai stai si tu sa cresti. Iti bati joc de tine si de copilaria ta daca te apuci sa ai prieten sau iubit de acum. Mama ta are dreptate si e ciudat ca un copil de 14 ani are atat de putina minte incat nu isi da seama. Si apoi, ce baiat normal la cap ar accepta o relatie cu o fetita de 14 ani? Evita-i pe cei care iti propun asa ceva, o sa-ti aduca numai suferinta si probleme

| Violleta2022 a răspuns:

Mama ta are perfecta dreptate, la 14 ani esti mult prea micuta pentru a avea prieten!
Fa-ti o prietena buna si amuza-te cu ea.
baietii mai tarziu, cand mai cresti, dupa 16-17 ani incolo!
Se pare ca mama ta stia de fostii iubiti, de aceea este impotriva ta acum si ii dau perfecta dreptate.

| Nemessys a răspuns:

,,am avut alti iubiti de care nu stia".

Atunci de ce mai vrei inca unul? Ca sa se intample aceeasi chestie?
Obtii unul si va despartiti in 2-3 saptamani. Si dupa iar altul... Ce rezolvi cu treaba asta? Nu mai bine te focuzezi tu pe scoala sau pe distractie cu prietenele si incepi treaba asta la o varsta potrivita ca relatia sa tina mai mult?

Nici nu stiu de ce m-am stresat sa scriu asa ceva unfei fetite de 14 ani care cel mai probabil nu o sa inteleaga.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Nemessys):

Exact asta spuneam si eu, prea multa informatie la un copil mic, care oricum nu poate pricepe diferenta dintre un prieten si un iubit!
Noroc ca, maica-sa s-a prins ca fata ei este mai limitata, si nu-i da voie sa-si faca prieten.

| Nemessys a răspuns (pentru Violleta2022):

Bine zis... Noroc cu ma-sa.

| peperonies a răspuns:

Poti sa le ceri bani si sa o ajuti cu facturile. asa nu mai poate sa obiecteze.

| Ara997 a răspuns:

Cam cati "iubiti " ai avut? ce-ai facut cu ei?
e ca si cum ai spune am avut si alte masinute sau papusele dar.s-au sticat sau e mai mult de-atat?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ara997):

Nu-ti fa probleme ca nu stie ce vorbeste!
La varsta asta, ea crede ca iubitii sunt copilasii din curtea scolii, ori papusile, ca habar nu are ce inseamna sa ai un iubit... sa faci sex, sa ramai gravida, sa iei boli sexuale... samd.

Dar, probabil ca mama ei stie bine ce copilas limitat are la usa, de aceea i-a si interzis sa-si faca prieten, ca de-i pomeneste de iubit, cred ca-i rupe parul din cap.

Copilasii nesupravegheati din ziua de azi, confunda usor prietenia cu iubeala si ajung sa ramana gravida din joaca de-a mama si tata, ca si cu papusile. De aceea este indicat ca, parintii sa stea cu ochii pe ei si sa le interzica cand vor sa se joace de-a oamenii mari, la varste atat de mici.

| Lion56 a răspuns:

Mama ta are perfecta dreptate. Iubit la 14 ani? Cine are 14 ani este inca un copil. Nu te intelege despre ce? Ca ai nevoie de un iubit la 14 ani? Nu exista aceasta nevoie, e o inventie. In caz ca te-ai saturat de joaca cu papusi, pune mai bine mana pe o carte si invata. Noroc cu mama ta ca altfel nu stiu cum ai ajunge. A avea 87638 de iubiti pana la varsta de 14 ani nu e absolut deloc o lauda, ci dimpotriva. O zi buna!