| 72874 a întrebat:

Hei, TPU! Am avut o prietena (A) de cand eram la gradinita. La un momendat, in clasa a 3-a, m-am imprietenit cu o alta fata (B), care acum cred ca este prietena mea cea mai buna. Vreau sa spun, A a cam inceput sa se dea mare ca,,Vai, eu am aparut la TV si o sa ma duc si la Romanii au Talent si dupa-aia o sa ma duc si la Vocea Romaniei,,," bla bla bla. Acum, se da mare si ca a intalnit-o pe Lora si pe mai stiu eu cine. B si cu mine suntem mult mai modeste si vrem sa scapam de A, pentru ca ne cam enerveaza. Dar B tot vorbeste cu A de genul,, Auzi, da' ia pleaca tu de aici ca vreau si eu sa vorbesc ceva cu Lori." Din pacate, eu nu am curaj sa ii spun lui A aceleasi lucruri si faptul ca nu mai vreau sa fiu prietena cu ea. In plus, eu si A o barfim pe B, dar eu ii spun lui B tot ce vorbesc eu cu A. Dar, cel mai rau, cred ca eu sunt problema. De fiecare data cand apar eu, A o ignora pe B. Dar B se simte bine si cu mine si cu A. Cred ca eu ar trebui sa dispar din prietenia asta. Va rog, ajutati-ma! Nu stiu ce sa fac!

Răspuns Câştigător
| LarissaMouse a răspuns:

Buna! De ce nu incercati sa aveti toate trei o discutie sincera? Fiecare spune ce are pe suflet si asa o sa va cunoasteti mai bine si o sa ramaneti prietene in continuare.A da si..nu ar trebui sa mai barfesti oamenii pentru ca daca ar afla A sigus s-ar simtii ca un gunoi straight face

2 răspunsuri:
| paintedlove a răspuns:

Eu in locul tau as vorbii cu A si i-as explica ce anume nu imi place la ea. Daca accepta si se schimba continuam sa fim prieteni, iar daca nu asta e...

| 72874 explică (pentru LarissaMouse):

Mreci mult, dar, dupa cum am mai spus, eu nu am curaj si nu stiu ce sa fac... sad