| Daniela300 a întrebat:

Am o mica problema. Sunt in clasa a IX-a si de anul acesta am schimbat scoala. Totul a fost nou pentru mine. Acum ma inteleg bine cu colegii, profesorii sunt ok insa as vrea sa ma imprietenesc mai bine cu colegii. Cum as putea face asta? Sunt o fire indrazneata, nu sunt timida insa uneori am anumite retineri din cauza faptului ca mi-e frica ca cei din jur sa ma judece ori sa ma critice, fiindca pun totul la suflet. Deci, ce ma sfatuiti sa fac? Ce subiecte as mai putea aborda in afara de teme? Problema e ca eu stau si in a 2-a banca..as vrea sa stau mai in spate dar nu am cum. Multumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

"Şi oameni necunoscuţi, credeţi în extratereştrii?"
Habar nu am, întreabă-i ce fac în timpul liber, dacă le plac filmele, serialele, chestii de genul.

| DeathOfDreams a răspuns:

Îmi aduc aminte de clasa a9-a, când singura prietenă apropiată cu care ieșeam mereu era colega mea de bancă, cu restul schimbam doar câteva vorbe.
Îmi amintesc că am făcut grupul clasei pe whatsapp, după care m-am băgat în seamă cu un coleg, ce mi se părea destul de ciudat. În timp, am tot vorbit pân' ce-am ajuns să fim cei mai buni prieteni.
Totul e să intri în vorbe, iar încet încet, va veni de la sine tot.

Vreau să spun totuși că prieteniile de anul' trecut au durat puțin.
Iar doar de anul' ăsta am început să ne formăm o "gașcă".
Ajută mult să te pui în bancă lângă anumite persoane, așa afli mult mai multe despre ele și într-un final, creați o legătură mult mai puternică.