| εʟʟα1Зcσσʟ a întrebat:

Am o problema cam complicata dar va rog ajutati-ma!
Deci mama mea de cand cu noua facultate a ei in fiecare zi vorbeste ore in sir la telefon. Ea si cu tata s-au despartit iar ea si-a facut un iubit care il urasc! Deci in fiecare zi ma cert cu mama si ii spun ca vreau sa moara si sa o ia... Si ei nici nu ii pasa ca dupa virbeste cu alea smechere care profita de ea... Nu ii pasa de scoala mea nici de ce fac. Nici daca ma tai nu ii pasa. In fiecare zi ii spun ca o urasc. Ea tot cu smecherele alea sta si acum! Si ma barfeste pe mine cu ele! Pleaca la pizza iar eu raman singura toata ziua. Ce sa fac? Deci nu mai poto urasc pe femeia asta si nu cred ca ia mi-a dat viata.

Răspuns Câştigător
| marry95 a răspuns:

Buna. Cred ca iti este foarte greu dar trebuie sa fii puternica. Daca mama ta nu reuseste sa fie un exemplu pentru tine fii tu un exemplu pentru ea. Tu invata, tine-te de scoala, fa-ti planuri de viitor si demonstreaza-i ca poti sa ajungi cineva in viata fara ajutorul ei. Cu ambitie si perseverenta o sa reusesti. O sa isi dea seama singura de greselile pe care le face. Iti doresc multa putere si nu te lasa doborata de probleme pentru ca toate trec. Intodeauna dupa rau urmeaza bine dar trebuie sa ai rabdare si sa lupti pentru asta. Te pup happy

5 răspunsuri:
| hummmer a răspuns:

Te muţi la tatăl tău?(dacă e posibil)

| Frumusiha_Violeta_1997 a răspuns:

Mama ta are o problema foarte grava, care din pacate te afecteaza pe tine si nu pe ea, incerca sa vorbesti cu o ruda din partea tatalui sau chiar cu el, deoarece din spusele tale cu mama ta nu mai poti conversa, ca sa pleci din casa in care tu nu te simti bine. Poate tatal tau te poate ajuta sau incerca sa vorbesti calm cu mama ta si explicandu-i ca aceasta situatie nu mai poate continua. Am si eu o intrebare : mama ta asa a fost mereu sau de cand a intrat in acest anturaj a ajuns asa?

| εʟʟα1Зcσσʟ explică (pentru Frumusiha_Violeta_1997):

De mult timp e asa. Mereu sta si vorbeste la telefon, pleaca de acasa si tipa la mine

| Frumusiha_Violeta_1997 a răspuns (pentru εʟʟα1Зcσσʟ):

Ma refer la faptul ca aceasta schimbare a inceput in momentul in care ea s-a despartit de tatal tau? Si anturajul in care ea a intrat poate sa aiba o mare cauza a faptului ca tu nu te intelegi cu ea.

| ThisIsDix a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa o rogi sa discute cu tine si sa-i spui tot ce simti...sa o faci sa te inteleaga..si daca ea nu stie asta sa-i spui principiile unei mame si comunicatii!
Vorbiti. tine-o de vorba. spune-i de problemele tale s.a.m.d...asta cred eu ca e bine sa faci happy