Buna.si eu eram la fel. ce am facut eu? uite.prima data mi-am cumparat un jurnal super frumos cu lacat si chestii si am scris in el tot ce simteam sa fac sau sa vorbesc cu cineva. apoi am inceput sa ma cunosc mai bine si mi-am dat seama ca nu trebuie sa fi timid.chiar daca nu poti sa bagi pe cineva in seama pentru ca iti este rusine sau ceva de genul, ia-ti inima in dinti si iti va fi mai usor.eu asa am facut.am iesit mult pe afara si am fost si prin alte orase cu prietenii. pur si simplu mi-am facut curaj si primul baiat pe care l-am vazut sau fata, i-am salutat am vorbit si ne-am cunoscut.la inceput o sa iti fie foarte greu si s-ar putea sa te inrosesti ca un clown, dar te vei obisnui si nu vei mai avea probleme.
Prinde incredere in tine. De exemplu apuca-te de un sport sau ceva care iti place si daruieste-te, o sa vezi ca te descurci si ca poti sa faci ceva ce nu poate multa lume prinzi increde
Buna! Iesi cu prietenele pe care le ai in oras iar daca nu vrei asta iti poti face prieteni si pe net. Uite, eu ma consider deja prietena ta . Lucreaza mai mult la partea cu incerderea si saluta pe toata lumea dimineata cand mergi la liceu chiar daca unele persoane iti sunt necunoscute, nu da importanta celor ce ti se pare ca rad de tine, mergi inainte si nu intoarce capul, zambeste si bucura-te de soare! simte-te bine tu cu tine apoi cu ceilalti!
Dar daca ploaie afara, sau este innorat de ce soare sa se mai bucure?
Buna Joshua! intr-un fel ai dreptate, eu am scris gandindu-ma la momentul asta, pentru ca imi intra soarele in ochi dar in sufletul fiecaruia dintre noi ar trebui sa existe un soare. Eu cred ca un om care se accepta si isi accepta conditia gaseste ceva frumos la fiecare fenomen natural. Unora ne place ploaia, ne linisteste...
Cu prietenie, M.
Da, ai foarte mare dreptate, imi place felul tau de a gandi! Bravo...Like!
Pai atunci cand te intalnesti cu o fata cu care ai vrea sa te imprietenesti poti sa incepi sa faci conversatie cu ea gen...mai intai ce mai faci apoi intreab-o de exemplu de un film care iti place sau muzica care iti place...baieti si de ce nu puteti sa si barfiti putin profesorii comuni de exemplu sau alte persoane pe care amandoua le cunoasteti.
Poti sa o inviti cu tine la o cofetarie sau la o pizza si sigur o sa va imprieteniti...bafta sper sa te descurci funda?