Deci fi atent aici, unele scoli incep sambata iar altele luni..ai inteles? astept funda
Buna normal scoala incepe pe 17 septembrie (luni) iar pe data de 15 septembrie este festivalul de deschidere sau asa ceva. Sper ca te-am ajutat.
Întrebă la secretariatul școlii respective, de unde aparții. Lucrurile astea țin de conducerea fiecărei școli in parte! Sunt școli care au deschiderea in 15 sept, altele au deschiderea in 17 sept! Trebuie să se fi afisat deja pe poarta scolii!
Dă mâine o fugă până acolo!
Luni din cate stiu eu...
Ca sambata ce festivitate sa fie ma ![]()
Sunt aproape sigur ca LUNI...
Bafta!
Funda?
Festivitatea de deschidere se va tine sambata, in mod normal, insa se poate sa aiba loc luni, in functie de scoala/ liceul unde mergi. Ar trebui sa fiti anuntati. Iar scoala, in mod oficial, sa zic asa, incepe luni, pe 17.
Oficial, festivitatea de deschidere este sâmbătă și cursurile încep de luni, dar acum depinde de liceul tău. Cel mai bine ar fi să te duci să întrebi
Initial cei de la Minister au recomandat ca festivitatea de incepere a anului scolar sa fie sambata insa multe cadre didactice nu au fost de acord cu aceasta decizie asa ca cei de la minister au lasat la alegerea fiecarei unitati de invatamant. Cel putin in judetul Botosani toate scolile incep luni.
P.S. Bafta la liceu
Pai cred ca depinde in fucntie de liceu.Eu am vorbit cu diriga si a zis sa venim luni.(sunt a 11'a)
Anamariasddjjjo100 întreabă: