Din cate observ, cred ca esti fata...si deoarece sunt baiat nu pot sa-ti dau idei prea buna, dar totusi as putea incerca. Daca te pot ajuta unele dintre ele, eu ma bucur.
Ce as face eu de revelion:
- joc carti pe mici "porunci"
- adevar, provocare.
- niste muzica de seara, linistita pe fundal ( putin romantica, uneori treista/vesela
), selectata dinainte
- ceva de rontait
...seminte, floricele ( eventual pentru un film ) stiksuri ( chipsuri, saratele, bazaconii
) niste prajituri mai speciale gen "alba ca zapada" "rulada cu banane" "prajitura cu smantana" ( astea 3 sunt preferatele mele ) iar daca vreti neaparat mancare: puteti alege intre cartofi prajiti cu un bol mic de salata ( cu cascaval [ nu cu branza, deoarece nu toata lumea o adora ] ) sau pizza + Neaparat cola ca sa puteti rezista toata noaptea
- la capitolu jocuri, trebuie sa aveti minim 4-5 persoane ca sa puteti realiza ceva interesant ( daca indeplindesti cerinta, da-mi un reply si iti scriu mai multe la rubrica asta )
-de asemenea, neuitata baba oarba
, jocuri cu baloane ( le umfli si le dati de la una la alta fara sa atinga pamantul ( acu depinde si de varsta ) etc
-de asemenea, poti tine Pc aprins sa mai dati pe youtube la ceva clipuri haioase, un facebook ( le arati baietii draguti si other staff )
-faceti poze ( neaparat ) - si sa radeti cat mai mult in poze
si va fi o amintire f placuta
- puteti canta karaoche sa radeti si mai mult ( dar nu intreceti masura ca sa nu va suparati intre voi )
Cam atat imi trece in cap pana acum, daca imi mai vin idei, scriu. Si daca ai ceva de intrebat, nu ezita![]()
Merci pentru funda. Iar referitor la nr de persoane, voi continua prin a propune cateva jocuri, dupa cum am promis.
1. Vanatoarea de fete
-va trebuie nr aprox egal de fete si baieti
-minim 8 persoane
Se asaza scaunele in cerc, si se aseaza fetele pe ele. In spatele fiecarui scaun, sta un baiat. Incepe jocul! ( alegeti un cuplu care sa inceapa ). Baiatul care incepe, face cu ochiul la o fata din grup. Daca fata observa, si pleaca de pe scaun si ajunge la baiat, fata "lui" si cu fata selectata fac schimb de locuri. Dar daca baiatul fetei careia i-a facut cu ochiul observa si el si atinge fata ( doar sa atinga ), fata se intoarce innapoi la el. Si baiatul care a inceput incearca din nou, pana isi capata si el o fata noua ![]()
2. 4 Regi
-minim 8 persoane
Se aseaza scaunele in cerc. Dintre ele, sunt selectate 4 scaune, mai cu motz, numite "scaunele regilor". Se aseaza jucatorii pe scaune dupa forma fata-baiat-fata-baiat.etc. Se scrie numele fiecarui jucator pe un bilet, si fiecare isi trage la sorti "noul nume", pe care trebuie sa-l tina minte. Incepe jocul! Un jucator zice "vreau sa fac schimb de locuri cu jucatorul X" (oricine din grup). Se ridica jucatorul care a primit biletelul cu numele X ( nu cel real ) si face schimb cu cel care l-a chemat. Apoi, jucatorul X, cel care a venit, face schimb de biletel cu cel din dreapta lui. Si tot asa, jocul se continua, pana cand cele 4 scaune sunt ocupate numai de baiete sau numai de fete ![]()
Sper ca te-am ajutat!
Devddd întreabă: