| Eliza664 a întrebat:

Hei TPU.
Cum pot face un baiat rau sa devina bun?
Prin rău ma refer: fumează, bea, chiul, corigente, batai, gagici peste gagici.
Nu sunt iubita lui nu știu dacă ma place dar eu am văzut bunătate în el. Pentru ca fiecare persona are bunătate în el/ea trebuie numai găsită.
Probabil când era mic nu a primit iubire iar acum se ascunde în spatele acțiunilor sale. Gandindu-se ca e inutil și ca nimeni nu îl poate iubi.
Vreau sa îl fac sa înțeleagă ca nu e asa. Lumea nu însemna numai dezamăgiri și ca undeva o persona îl va iubi. Nu știu dacă am sentimente pentru el, dar știu ca vreau sa îl ajut. Nu vreau sa ii spun aceste lucruri în fata pentru ca după ma va îndepărta. Vreau sa i le dovedesc prin fapte.
Problema e ca nu suntem foarte apropiați și eu nu ma pricep la gesturi,, de iubire" sa zic asa.
Vreau sa ii dovedesc ca cineva îl poate iubi și ca el e o persona bună.
Mi-e frica sa nu ma atesez de el. Și el sa ma folosească.
Nu vreau sa ajung sa plâng nopți la rand și nu vreau sa sufăr, din nou...
Dar am sa risc, am sa ii,, dau" inima mea.
Va rog nu va bateți joc.
Deci cum sa ma apropii de el? Cum sa îl fac mai bun? Ce credeți? Funda
PS. Scuze pentru categorie

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Doarunaltutilizator a răspuns:

Pai asta pare dificil,se va schimba daca isi va dori asta si daca realizeaza ca se poate si altfel,nu poti sa il schimbi cu forta,asa nu il apropii de tine,ba chiar din contra,trebuie sa ii arati ca se poate si altfel,ca exista si oameni buni dar subtil, discret.
Poate daca iese ceva intre voi si vede ca esti o persoana buna va fi prelua treptat treptat si din obiceiurile tale, poate de dragul tau, poate din alte motive.
Dar am o vaga presimtire totusi ca genul asta de om nu se schimba usor si nu s-ar dezvata in totalitate de obiceiurile lui. Oricum nu-l stiu, s-ar putea sa ma insel dar daca spui cu mana pe inima ca e o urma de baiat bun in el, poate ai dreptate si poate merita sa incerci cu el.
Faci cum crezi dar gandeste-te bine!
Oricum toate cele bune!

19 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Atunci nu te băga și gata, nu trebuie să te vezi ca pe marele salvator al celor pierduți. o să iasă singur din situația aia când o să simtă că e cazu

| viavo a răspuns:

Nu ai cum, este caracterul lui, orgoliul lui si se schimba doar daca da de un necaz, o boala sau daca ajunge la concluzia ca nu e bine ceea ce face si vrea sa se schimbe de buna voie, dar nu o sa o faca nici pentru cea mai frumoasa femeie de pe pamant... care o fi ea. Ca il poti schimba tu, este doar visul tau.

| Cristina788 a răspuns:

Eu am avut un prieten era băiat bun avea note bune la școala, vara lucra își ajuta familia.
Dar după ce s-a imprietenit cu niște derbedei a inceput sa se drogheze si sa umble cu toate fetele
Nu am putut să il schimb niciodată si m-am despartit de el

| RAY a răspuns:

Adica vrei sa il manipulezi sa fie cum vrei tu? si daca are multe gagici bravo lui inseamna ca poate, asa sunteti voi fetele mereu vreti sa ne schimbati cum vreti voi dupa ce ne schimbati si va iubim ne inselati cu altul, bravo lui ca nu e fraier incat sa iubeasca o fata, respect

| Andreeush a răspuns:

Nu ai cum să îl schimbi, îți pierzi timpul.

| SilentRain a răspuns:

Haa, am mai văzut asta
Slabe șanse sa schimbii un om dacă el nu își dorește asta, ba mai rău o sa îți facă în contra ție happy
Maxim poți sa vorbești cu el și sa îți storci creii încercând sa ii explici ca a luat-o pe un drum rău

| Dalmore a răspuns:

Chiar îți place să-ți complici viața inutil, hă? Ocupă-ți timpul cu oameni care chiar merită. Și nu te mai uita la telenovele cu băieți răi, că nu-i nimic de capul lor. Ai și tu puțin respect de sine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu il poti face mai bun. Il iei asa cum e sau il lasi in lumea lui sa-si vada de viata. NU este precum un aluat sa-l modelezi cum vrei tu. El este deja format si asa va ramane pana ii suna clopotul cum ne va suna la toti intr-o zi.
Pari o fata buna si te iei dupa un depravat, alt cuvant mai bland nu gasesc. Si eu am incercat sa vad bunatatea din oameni dar ce crezi ca tot mizeria a ramas. Cine umbla dupa fuste si distractie asa va ramane. Iti pierzi timpul si urmeaza dezamagirea.
Nu mai incerca sa schimbi oamenii. Si eu si altii au incercat si nu au facut nimic. Nu poti tine pe cineva langa tine daca nu vrea sa stea langa tine. Nu poti face pe cineva sa nu mai bea sau sa nu mai umble cu golanii daca nu vrea si ii considera mai importanti decat tine. Faci cum vrei dar gunoiul e tot gunoi si aurul e tot aur oriunde il pui. Nu schimbam noi oamenii, ei vad ca suntem dispusi sa facem orice pentru ei si vor profita. E foarte usor sa profiti de bunatate. Se va distra cu tine pana se satura si gata. Chiar tu ai zis ca e din gacica in gagica. Asta e, poate va fi o lectie pentru tine sa-ti vezi de treaba alta data si sa nu mai faci pe eroina. Nu zic ca nu e buna intentia ta, e chiar laudabila dar are sanse de peste 99% sa se termine prost pentru tine si cu o distractie pentru el.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce e depravat?

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Domnul pe care vrea sa-l "schimbe". Un alcoolist, curvar etc va ramane asa pana la moarte. Numai niste evenimente grave in viata poate l-ar mai imblanzi si in nici un caz o tipa. Am vazut persoane care dupa moartea cuiva drag s-au mai schimbat. Sau dupa ce a dat o boala grea peste ei. Niste socuri din astea mai pot scutura omul putin dar radacina tot in depravare o are.

Uite asa cum e are parte de iubite tu nu ai si esti cuminte

Daca ai una nu ai alta. Nu poti sa ai pe toate in viata. Cu totii avem pacate dar chiar o viata usuratica nu ma caracterizeaza. Daca nu am parte de iubite acum sper ca voi avea in viitor. Nu se stie.

: fumează multi fumeaza

, bea =multi beau, depinde de cantitate
chiul=probabil nu-i pasa de scoala, cei drept nici nu reprezinta un interes
, corigente=probabil nu-i pasa de scoala, cei drept nici nu reprezinta un interes
, batai =depinde este violent sau se apara
gagici peste gagici =ce sa faca baiatul la 18 ani sa se insoare? eu consider ca e ok, cat timp nu iti bate joc de fete

Daca nu ii pasa de scoala ce o sa faca in viata? Ce sa o invete pe cea care a pus intrebarea? Sa se condamne la o viata de munca necalificata? E grea munca prin depozite si abatoare dar cineva trebuie s o faca si pe asta.
Eu as trage mult mai mult pe scoala, as motiva pe fata sa invete si ea cat mai mult. Ce sa te invete cineva care nu are nici o perspectiva in viata? Care nu are o ambitie acolo sa faca ceva scoala. Oriunde mergi la interviu iti cere diplomele sa le puna la dosarul de angajare. Tu ce ii dai daca nu ai nici bac-ul? Zice ok, la banda cu tine pe un program de 12 cu 24 ore. Sa stai in picioare la banda nu e prea fain.
Ca fumeaza e treaba lui, plamanii si gatul ii vor multumi peste ani. Acum nu vede ca e tanar si organismul nu e asa uzat. Nu mentionez aici cate boli se pot face din cauza fumatului pentru ca sigur ai habar si se gasesc pe net.
Daca bea iar isi scurteaza viata. Rude de ale mele au facut infarct datorita alcoolului. Ficatul si inima se duc incet dar sigur. Cauta pe net boli ale ficatului in faza terminala, asa vrei sa ajunga cineva care nu se poate lasa de alcool? Nu se poate trai fara ficat sau inima. Cand se strica te-ai dus si tu.
Ca se bate iar arata un individ slab care a renuntat la orice rezolvare a problemelor pe cale normala si a recurs la lupta. Cand nu mai ai argumente te apuci sa dai cu pumnii.
Ca e fustangiu e treaba lui dar bolile venerice nu sunt departe. Toate merg pana intr-o zi cand vezi ca ai luat ceva de la cineva. Si e nasol pentru ca astea nu se vindeca. Se moare de SIDA pe capete.
Per total imi pare un individ care nu merita mai mult de un buna ziua si la revedere. Ne vedem din departare pentru ca e mai bine asa. Spre binele tipei care a pus intrebarea sper sa-si vada de treaba. Cand te bagi in tarate te mananca porcii la propriu. Fugi de oameni slabi daca nu vrei sa ajungi la necaz. Si eu am incercat sa fac pe eroul prin a salva diverse persoane dar mi-am pierdut timpul. Fiecare face ce viata lui si nu il poti face sa te urmeze.
Citeam pe net parca ca trebuie sa fim precum albinele, sa luam numai ce este bun in viata si sa lasam restul in grija Domnului. Si albinele isi vad de treaba lor, nu fac rau altora. Nu se implica in cauze pierdute. Stupul sa fie casa si familia ta. Daca vezi ca alt om este bun atunci te poti alipi de el dar daca vezi ca este daunator pentru stupul tau il alungi cum fac albinele. Daca il lasi inauntru iti face praf tot in viata.

Scoala nu inseamna un viitor stralucit, sunt multi care stau pe minumul pe economie cu facultate, scoala nu prezinta un interes pentru ca programa scoala este veche, mai mult papagalit, plus ca nici in facultate nu faci multa practica

| Dana1999 a răspuns:

Deci ma amuza asa tare postarea ta.
Gagicul asta de care iti place este vreun fat frumos al școlii, un smecheras de cartier? Cati 15 ani are?
Fata mea,toate avem impresia ca putem schimba bărbații la o anumita varsta,de obicei atunci când suntem mici si imature.
Ai impresia ca el te asteapta pe tine dintre toate sa vezi partea buna din el. Sa fim serioase! Dacă îi place bautura,tu nu poti sa i găsești leac, dependenta e o boala serioasă și se trateaza medical iar daca e obsedat de sex, asa va fi pana se va satura el, nu l poti opri tu.
Eu zic sa ti vezi de treaba si sa nu l ajuți, ca dupa tot tu esti aia care te vei atașa si vei ramane cu sentimentele. Pe el nu l intereseaza inima ta. Dacă îl interesa inima cuiva, o cucerea el. Vrea doar sex de la fete. Nu te imbata cu apa rece!

| RAY a răspuns (pentru Dana1999):

Si bine face, cine iubeste sufera dar uite ca fetele il place asa rau cum e

| Aditu94 a răspuns:

Nu ai cum.i nu iti recomanzi sa faci acest lucru, incercand sa il schimbi, el va intelege gestul, se va preface facand-ti jocul si la un moment dat cand se va plictisi de tine, isi va da arama pe fata si va fugii cu 10 m/s. Ar mai fii o varianta, sa fii ca el rea, dar la fel, e o sabie cu doua taisuri, te va pune sa faci ghestii rele promitand ca nu se va intampla nimic rau, ca nu are ce sa iti faca nimeni, si cand o sa te lovesti la ceas..ai sa vezi ca ti-ai luat plasa.cel mai bine e sa iti vezi de drum..nu o lua in nume de rau..pe oamenii de acest gen, ii schimba intamplarile nefericite, mai mult s-au mai putin.el trebuie sa constientizeze singur ca ce face nu e ok.Nu incerca sa ii dovedesti nimic, daca nu simte, nu va afce acel lucru. daca insisti, practic il bruschezi, il intarati, si scoti demonul din el si nu e deloc bine..Eu zic sa stai cuminte...lasa-l sa vada in tine ca esti omul de care are nevoie, nu il forta, daca el te va dori, te va alege, daca nu, vei suferii incercand..nu fii masochista, cauta omul care sa te doreasca.dar ce am spus e o parere..ai grija de tine si nu te lasa condusa de sentimente, de inima, lasate condusa de ratiune.Sa ne auzim cu bine.

| Ionut659 a răspuns:

Păi este imposibil, un băiat nu poate fi schimbat așa bătând din palme. Eu sunt băiat și îți dau un sfat, făl de rușine. Gata că apoi ne schimbați pe toți în roboți umani, nu da acum nu glumesc, făl de rușine dar să sufere și după va incerca să se schimbe singur pentru a scăpa de rușine. Dacă colegii nu vor ai a 2 a variantă, edit, poze, site,... rețele socializare. Adică fă un edit cu poza lui și pune-l într-o ipostază rea. Acu nu merge la toți.