| Xdreaper21 a întrebat:

Mama ma tot compara cu sora mea mai mica
Nu poti sa fii si tu cuminte ca ea?
Nu ai putut sa ramai virgin ca ea?
Nu ai putut sa nu consumi droguri ca ea?(aici au dreptate dar na)
Nu ai putut sa nu bei alcool ca ea?
Nu poti sa ai niste prieteni care nu injura si sa nu injuri nici macar o data ca ea?
Nu puteai sa nu fumezi ca ea?
Ma compara cu ea si nu imi place isi asuma meritul ca ea a crescut asa dar de fapt eu am tinut-o departe de baieti eu nu am lasat-o sa bea eu i-am zis care sunt cei din liceeu ei(am multi prieteni) care nu injura eu i-am zis ca nu e bine sa consumi droguri eu i-am zis ca nu e bine sa fumezi eu am avut grija sa fie cuminte si m-a ascultat
Cand ma lauda, cand ma compara. Nu mai suport
Eu aduc in casa de 2 ori mai mult decat mama si tata la un loc in materie de bani si tot ei ma compara
Daca stau la pc si lucrez dau comanda de componente pentru magazinu pe care il am ea imi zice trec dracu la munca trantorule
Am vrut sa ma mut dar dupa se supara mai tare si nu prea as vrea ca daca voi avea un copil sa nu poata sa mearga la maicamea ca eu is certat cu ea
Un sfat?
Orice
Dau funda

5 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Stai putin.Au dreptate cu multe degeaba aduci tu bani in casa daca te distrugi si ii bagi si pe ei in belele.Cine sti ce afaceri faci tu de faptul cu care ei nu sunt de acord si stiu ca iti vei face probleme si de aceia vor mai degraba sa muncesti fizic decat sa te complici cu lucruri care nu sunt pentru tine.
Tu nu vrei sa te muti deoarece te temi ca nu va mai avea cine sa iti ingrijasca copii cand vei avea pe bune? Si ce crezi ca te vei insura cu mama ta? Sau ca fata cu care o sa fi o sa vrea sa stea la maicata?
De asta te casatoresti sa iti iei viata in maini sa faci propria ta familie de care tu si sotia ta sa va ocupati nu mama.Voi va cresteti copii voi ii educati voi va intretineti nu mama sau tata

| danay72 a răspuns:

Iti spune aceste lucruri pentru ca e îngrijorată și te iubeste. Dar poti sa ii arăți că ești diferit și învingi răul prin bine.

| GoldenZenith a răspuns:

Trebuie să le explici părinților că orice ar fi, tot copilul lor ești și să te aprecieze așa cum ești. Daca ai făcut greșeli și ți le-ai îndreptat, macar sa te aprecieze pentru asta.
O data ce ei și-au pierdut încrederea în tine, e mai greu sa le dovedești că poți să fii ok.
Vorbește puțin cu ei, in mod calm, explica-le cum sta treaba si fă-i să înțeleagă ce te deranjează.
Până la urmă, daca te muti, ei vor crede că o sa faci iar prostii și poate de-aia se si supără.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Am vrut sa ma mut dar dupa se supara mai tare si nu prea as vrea ca daca voi avea un copil sa nu poata sa mearga la maicamea ca eu is certat cu ea" Ce? Pai ce cred ai tai, ca o sa stai cu ei si peste 30 de ani? Ce mentalitate e asta? Daca iti perminti, muta/te si ai terminat cu toata bataia de cap.

| leapșa a răspuns:

Muta-te si scapi de toate astea... Of, tare greu e.
Decat sa ramai in zona asta de comfort cu toate astea pe cap, mai bine pleci si-i lasi sa vada cum e fara tine.