| Dianna10rusuu a întrebat:

Nu pot sa il uit pe fostul meu prieten.Nu dorm,nu mananc, plang non stop.Nu mai am chef de trait viata mea e un chin Este tiparit in mintea mea as da orice sa il pot uita.Va rog sa ma ajutati nu cer nimic mai mult.

Răspuns Câştigător
| rebe200515 a răspuns:

NU CUMVA SA TE SINUCIZI! E doar un prost care a venit in viața ta, apoi a plecat. Orice e trecător in viața. Peste un an o sa te gândești la el ca la o balega

| Dianna10rusuu explică (pentru rebe200515):

Mersii pentru sfat!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De fapt, prin tot ceea ce faci si spui nu demosterzi decat o obsesie!
Incapatnarea de a face o obsesie ....care te va duce la depresie, ca dintr-o despartire nu moare nimeni!
Aduna-te si trezeste-te la realitate!
Chiar este mai bine ca s-a intamplat acum, inainte sa te fii maritat cu el si sa te paraseasca!
Eu spun ca-i vremea sa iesi din obsesia asta pe care ti-o induci singura, pentru ca nu-i nromal sa plangi dupa unul care nu mai da doi bani pe tine.
\Sunt milioane de barbati care ar da si luan de pe cer sa le dai atentie, dar tu plangi dupa veru n pui de golan sau curavr, care deja este in bratele alteia, asa-i?

Singurul ajutor pe care ti-l putem da, este o palma dupa ceafa ca sa te trezesti la realitate! Pentru ca esti singura care poti face asta!

| Dianna10rusuu explică (pentru Violleta2022):

Multumesc din tot sufletul, te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta altul

| RaduCiprian a răspuns:

Iesi la plimbare cu prietenii, socializeaza mai mult, iar cu timpul va aparea altcineva in viata ta si il vei uita cu siguranta