| mixxjim a întrebat:

Hei TPU, va plac reclamele? ce reclama vi se pare cea mai tare?

Răspuns Câştigător
| Emena a răspuns:

Cea de la Joe este ok. De asemenea imi mai place si cea de la Milupa Milumil. Copilasul e de-a dreptu' adorabil

11 răspunsuri:
| Veverixxu a răspuns:

Cea de la JOe e bestiala:X

| JustForFewSeconds a răspuns:

Reclama de la biscutii Oreo (dar nu o mai dasad) si imi placeau cele de la Dorna (dar nu le-am mai vazut de mult)...:d

| mixxjim explică (pentru JustForFewSeconds):

Si asta noua de la oreo este draguta, cum ii spune "batrina" aia mica tatalui ei ca nu e pregatit inca laughing

Alea cu caii si cu cel care trage insula inot dupa el? alea-s reclame "intelectuale", sunt mai mult de faima lor decat reclama-reclama, ca parca nu prea mai au nevoie de reclama. cred ca de-aia au si disparut

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Tocmai, ca le detest!

| mixxjim explică (pentru ImiPlaceSaEnervezLumea):

Adevarul e ca sunt enervante de cele mai multe ori, cand vrei si tu sa te uiti la ceva ce-ti place si baga ei reclame intr-una, de-ti vine sa te si lipsesti sa te mai uiti la tv. totusi sunt si unele dragute/haioase

| JustForFewSeconds a răspuns (pentru mixxjim):

Da....reclamele la televizor sunt bagat exact im momentul cand e mai interesant sau cand iti place filmul cel mai mult! Eu cred ca ar trebui sa se faca ceva in legatura cu asta, o revolutie a reclamelorlaughingrolling on the floor Sa nu se mai bage in timpul filmului/serialului!big grin

Asa e la tvr, dar alea-s televiziuni publice, celor comerciale nu prea ai cum sa le impui din pacate, ca din asta traiesc. stiu ca li s-a impus la un moment dat sa nu dea la intervale mai mici de 20 de minute si pe o durata mai mare de 20 de minute. evident ca toate au luat maximul...

| DarkBlood32 a răspuns:

Alea de la always rolling on the floor

| Mihaela23_2814 a răspuns:

Alea cu Magda Savuica, aia cu spiridusu si alea de la Dove (aia cu parul si aia cu pielea).

Întrebări similare