Cea de la Joe este ok. De asemenea imi mai place si cea de la Milupa Milumil. Copilasul e de-a dreptu' adorabil
Reclama de la biscutii Oreo (dar nu o mai da
) si imi placeau cele de la Dorna (dar nu le-am mai vazut de mult)...:d
Si asta noua de la oreo este draguta, cum ii spune "batrina" aia mica tatalui ei ca nu e pregatit inca
Alea cu caii si cu cel care trage insula inot dupa el? alea-s reclame "intelectuale", sunt mai mult de faima lor decat reclama-reclama, ca parca nu prea mai au nevoie de reclama. cred ca de-aia au si disparut
Adevarul e ca sunt enervante de cele mai multe ori, cand vrei si tu sa te uiti la ceva ce-ti place si baga ei reclame intr-una, de-ti vine sa te si lipsesti sa te mai uiti la tv. totusi sunt si unele dragute/haioase
Da....reclamele la televizor sunt bagat exact im momentul cand e mai interesant sau cand iti place filmul cel mai mult! Eu cred ca ar trebui sa se faca ceva in legatura cu asta, o revolutie a reclamelor![]()
Sa nu se mai bage in timpul filmului/serialului!
Asa e la tvr, dar alea-s televiziuni publice, celor comerciale nu prea ai cum sa le impui din pacate, ca din asta traiesc. stiu ca li s-a impus la un moment dat sa nu dea la intervale mai mici de 20 de minute si pe o durata mai mare de 20 de minute. evident ca toate au luat maximul...
Alea cu Magda Savuica, aia cu spiridusu si alea de la Dove (aia cu parul si aia cu pielea).
Preferata mea este aceasta:http://www.youtube.com/watch?v=mtbGaDPpPwI....pacat ca nu o mai da!
Andre9 întreabă: