| Drixie a întrebat:

Hei TPU.Va rog multt ajutati-ma! am o problema si am nevoie de un sfat.sa va povestesc Este un baiat la scoala care o place pe prietena mea si el este cam luat in ras de colegi.si ea adica prietena mea care imi este si colega nu-l place ba chai il crede o maimutalaughing. infine asaa venit intr-o zi la mine si am intrat pe facebook la mine si era baiatul acela online..si prietena mea si cu el au vorbit mai demult si baiatul a intrebat-o ce nu ii place la el...si ea i-a spus ca o sa ii dea o lista.si cand am vn la mine si a vzt ca alexandru adica baiatul este on l-a intrebat cf? si el i-a spus sa ii scrie lista aceea si ea ainceput sa ma puna sa scriu..1.Ca esti prost si desi acel baiat este ft destept mai ales la mate pentru ca merge chiar la olimpiada.asa 2. ca nu ai minte.si eu din greseala am scris 3. ca esti un porc si din greseala jur am trimis si dupa aia el a facut-o pe prietena mea tarfa.si alexandra )prietena ) l-a chemat pe el la scoala pe hol si i-a spus de ce a facut tarfa si m-a chemat si pe mine si nu a recunoscut ca a scris 1 ca esti prost si 2 ca nu ai minte si alexandra s-a dus la mama ei si ia sp ca din vina mea alexandru(baiatul) a facut tarfa si amicasa a vrt sa vina la scoala etc.si am sps la toata clasa ca lexandra minte dar nimeni nu ma crede o cred pe ea si nu am vb deloc cu ea si azi m-a intrebat daca vreau sa ne impacam deci ce sa fac ca pana si la momentul actual ea minte pentru ca am pus o colega sa o intrebe pe hol daca ea a ia sp lui alexandru(baiatul) ca e prost si fara minte si ea aspus ca eu am scris asta sad deci.va rog ajutati-ma! dau funda plzzz ce sa fac sa ma impac cu ea sau ce? ce sa ii fac ca as vrea sa o invat minte sa nu mai minta si sa dea vina pe mine va rog mult mult de tooot ajutati-ma dau funda fac orice! DAU FUNDA!

3 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Ce ai de castigat daca tii pica?

| Drixie explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Da dar...nici nu pot sa o iert asa ca am iertat-o de mai multeee ori...sad

| NorishorPhufos a răspuns:

O sa-si dea seama pe parcurs ca a gresit. Eu daca as fi in locul tau nu m-as mai impaca cu ea fiindca nu-ti este prietena adevarata daca a facut asta. In orice caz, daca vrei incearca sa-i explici ca nu e bine ce face, ca astfel o sa aiba multe de suferit in viitor, ca adevarul e mereu cel bun. Incearca sa vorbesti cu ea, ca o prietena! Cu toate ca nu prea merita. Tu decizi :*