Doamne ce oameni..pe bune exti penibil..mare chestie daca am zis ce mergem la mall.ce ii asa de interesant la mall incat sa te lauzi? Mergem acolo pntru ca vrem sa ne mai uitam si de niste chestii pentru scoala.dar na toti "desteptii" critica ..esti penibil
Auzi cica eu is penibil. tu ti ai citit intrebarea?
Da.e pusa din plictiseala
nup.ideea e ca ne-a luat cateva zile sa ne hotaram la ce ora..deci decizia asta ne depasest..plus ca nu e nimic prea interesant la mall..tocmai ca ma gandeamca nu avem ce face acolo dar na.e ultima iesire din vacanta
Ahha...şi ţi se pare ca e o decizie atât de importantă încât să ne întrebi pe noi? Voi nu aveţi voinţă proprie? Trebuie să decidă altul şi ce mâncaţi?(am dat mâncatul ca exemplu)
Nu e ceva important.dar totusi noi nu ne puteam decide.dat intrebam dec i cum facem? ..si fiecare zicea nu stiu..si asta de mai multe ori
asa ca ma gandeam sa aleaga cineva depe tpu....mare chestie.
Faceti cumparaturile si dupa mancati
o sa consume multa energie alergatul si cautatul pe acolo
asa ca o portie de mancare dupa este numai buna
Ce intrebare penibila... e ca si cum ai zice, hey ma duc la baie sa ma c*c cand sa ma spal pe maini inainte sau dupa? funda
Vad ca trebuie sa le explic tuturor "desteptilor" care isi dau cu parerea..ideea e ca ne gandema cand si nu ne puteam hootara si asa ca am zis sa ne prostim si sa intrebam pe tpu..pana la urma ne-am hotarat noi.dar am ppus intrebarea mai mult din plictiseala.
Ce intrebare de rahat ai si tu...frate..daca nu stii nu te mai du..mare chestie, mergeti in alta parte.Nu ne poti intreba pe noi, fiecare facem in felul nostru asa ca tine-ti intrebarile prostesti pentru tine si adreseaza alte intrebari![]()
Ce rost are? ..ca la alea serioase nu raspunde nimeni..tot stau si astept si nimic..asa ca.
Si cum adica, tu pui intrebari pe TPU ca sa-ti raspunda useri, le pui asa la vrajeala, iti zic eu ca mai mult te faci de ras..era chiar asa importanta faza asta cu mancatu' logic ca toit mananca dupa cumparaturi dar ma rog....la ce debitezi tu... faci invers logic -.-
Ideea e ca la intrebarile normale nu prea imi raspunde nimeni ti-am zis.dar vad ca tti se baga sa comenteze la sta e dea dreptul penibil^.^
Anamariasddjjjo100 întreabă: