anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa mor! Simt ca nu mai am de ce sa traiesc in lumea asta de c***t...
Am niste parinti insuportabili.O sa va povestesc, si sper sa nu va plictisesc.
Cand maicamea avea 42 de ani, am aparut eu pe lume. Ziua de 14 sebtembrie 1998 imi doresc sa nu fi existat! straight face
Aveam 3 surori si 2 frati. Dar unul dintre fratii mei a fost omorat... sad Si asta m-a afectat, chiar daca pe vremea cand a murit el aveam doar 2 ani.
Dupa ce si-au terminat liceul, cele 3 surori si fratele care a ramas in viata, au plecat in Italia.
Acum, fiindca am inceput sa cresc, si bineinteles ca parintii mei au imbatranit si mai mult, nu ma pot intelege.Ei gandesc cu totul diferit. Nu stiu ca am si eu nevoile mele.
Ma fac de ras in fata prietenilor, iar de bani de buzunar, nici nu mai zic!
Nu mai suport nici un pic! Le-am explicat ca din ceea ce imi trimit fratii mei, o parte este si a mea. Dar ei se gandesc ca daca imi dau bani, eu ii cheltui pe tigari si alte tampenii. [ Dar asta nu este adevarat.]...
Acum 2 seri, dupa ce m-am certat cu ei, deja nu ma mai puteam controla. I-am pus pastile tatalui meu in bautura.
Am incercat sa imi tai si venele, insa nu prea am avut cum pentru ca si maicamea statea numai cu ochii pe mine.
Imaginati-va si voi. O fata de 14 ani, e normal sa se simta facuta de ras cu niste parinti de 54-55 de ani in prezent.
Spuneti-mi ce sa fac! Nu mai suport viata in lumea asta!
Funda!

Răspuns Câştigător
| Bulineee a răspuns:

Trista poveste...Si eu am 14 ani si sunt fata.Te inteleg perfect! Parintii mei au divortat cand eram foarte mica si mai am doua frati.Si eu am avut ganduri din astea negre ca ale tale,dar un foarte bun prieten m-a slavat chiar cand eram pe punctul de a ma ucide(din cauza ca mama mea tipa mereu la mine, chiar daca nu eram eu de vina). A luat multe pastile ca sa mor, dar atunci am realizat ca Dumnezeu era cel care m-am salvat.Nu m-a lasat sa mor.Pastilele le-am luat seara inainte de culcare,iar noaptea am visat ca am gasit o scrisoare langa pat,trimisa de catre Dumnezeu,in care scria ca el ne iubeste pe toti si ca nu ne va lasa nici atunci cand vom muri de batranete. Sper ca ai inteles mesajul meu,si ca nu are rost sa iti pierzi viata din aceasta cauza. Incearca sa iti gasesti alte preocupari,cum ar fi sa te implici in treburile lor, sa-i ajuti. Cere-le iertare chiar daca nu ai fost tu de vina, si vor intelege si ei la un moment dat.Trebuie doar sa ai rabdare.Atat! Daca vrei sa mai vorbim asta e id-ul meu: zuuzzytzzzick Incearca se revii cu picioarele pe pamant. Sper sa te ajute vorbele mele.

66 răspunsuri:
| Demetriavic a răspuns (pentru Bulineee):

Aloo,du-te la psiholog, ai doi parinti care te iubesc! Ai casa, ai masa, ai pana si internet, ce iti mai trebuiee?! straight face

| peagus2000 a răspuns (pentru MirunaSelena):

Poate asa o fi happy la ce te gandesti happy daca iti pasa spune-le ce simti

| RKFloryyST a răspuns:

Si eu simt la felcrying .....si parintii mei sunt despartitipuppy dog eyes

| Roxay a răspuns:

Doamne fereste si pazesteeeeee!
Ai 14 ani, cum sa vrei sa te omori? Ai masa, ai casa, ai parinti, ce mai vrei? Bani de buzunar? Parintii tai te iubesc!

| andrey21 a răspuns:

Hei daca inca nu ai trecut peste acest moment te rog cautama inainte sa faci vreo prostie te rog mult cautama, am multe sa iti spun uite id de mess yonik1988 te astept cu mare drag

| zetaneziki a răspuns:

Sincera sa fiu cred ca esti prea rasfatata eu am varsta de 14 ani nu am tata a murit acum cativa ani si fratele meu acum un an si as da orice sa ii aduc inapoi si sa-i strang in brate tu ai o casa ai niste parinti ei nu incearca sa te faca de ras si daca o fac nu o fac intentionat am cunoscut multe persoane ca tine care la cel mai mic pas gata ma omor viata nu este asa gandeste-te ca daca parintii tai nu erau tu acum nu mai erai unde esti si nu mai scriai ce ai scris acum. Dumnezeu ne-a dat o viata fara sa ne ceara nimic in schimb s-a sacrificat atat pentru noi si noi ce facem? la cea mai mica greutate suferim? treci mai departe tine capu sus si nu te da batuta esti inca mica ai o viata inainte ai grija ce faci sper sa intelegi tot ce ti-am spus acum!

| dloer a răspuns:

Sti ce...De fapt nici nu stiu cu ce sa incep.Inca sunt socat, crede-ma, ma tin de cap.La anii tai vorbesti de sinucidere?! Consultati naibii un psiholog, rugati-va mai mult, gasiti voi o solutie(Sper ca nu am fost rautacios.).In cele ce urmeaza am sa-ti dau niste sfaturi, considera-ma un prieten.Nu-mi trebuie funde,voturi si alte chestii,incerc sa-ti deschid ochii.Ok,din cate am inteles ai niste parinti,nu foarte buni, ce te streseaza si iti e rusine cu ei.Cea mai mare prostie, un parinte tot parinte ramane, indiferent ce face, tu nu ai capacitatea de a-l judeca.Tot ce poti face e sa pleci capul in fata lor. Daca nu parintele, isi iubeste cel mai mult copilul, atunci cine?! Constientizezi macar, ce ar fi fost in sufletul parintilor tai, daca iti puneai capat zilelor.Cred ca nu, ca nu scriai astfel de cuvinte.Sufletul lor era distrus,ei,practic nu mai aveau nici un scop in viata. Daca parintii tai,probabil si varsta e de vina,au cazut in depresii,se gandesc la viitor,se gandesc la tine,doar pentru simplul motiv de a te proteja,ca asta-i tara in care traiesti. Daca parintii tai nu mai sunt in stare sa-ti dea sfaturi, educa-te singur/singura, nu cumva sa recurgi la celebra metoda, fumat si droguri. Sper ca ai prins ideea, si sa gandesti mult mai mult.Cand ti se intampla ceva rau, stai putina vreme si mediteaza la ceea ce ti s-a intamplat.Acum vreau sa ma leg de ceilalti care mari sustinatori, vezi doamne iti dau sfaturi, gen:si eu am fost in situatia ta si imi venea sa ma omor.HELLOO,romane tampit ce esti trezeste-te.In concluzie, ai grija ce faci si iubeste-ti parintii, pentru ca ei sunt singura comoara pe care o/ii ai in momentul de viata, cand ii pierzi abia, atunci vei realiza tot ce ai spus si ce ai facut.

| Procovanu_Petrica_1996 a răspuns:

Simplu iti pui streangu si te omori sau te arunci intr-u lac/rau/parau. Tu ai nevoie de un control la cap, sincer!

| Madycu a răspuns:

Trista povestea ta! Eu cred ca nu este necesar sa iti doresti moartea sau rău părinților. Si eu tot in 1998 sunt născută si mama mea avea 38 de ani cand am apărut... Nici eu nu prea mainteleg bine cu ei din cauza ca sunt putin cam dezordonata insa nu le doresc raul. Ar trebui sa încerci sa discuți cu ei si dacă nu poți sa comunici cu ei discuta cu Surorile tale... sper ca te-am ajutat!

| butnaru44 a răspuns:

Buna iti scriu cu gandu poate ma ajuti sa inteleg mai bine viata si rostu ei pentru ca eu chiar vreau sa mor si nu pot am multe piedici dar imi doresc sa vina clipa cat mai curand posibil. intrebarea mea e cum ai trecut peste sau daca te-ai sinucis cu am facut ..cu toate ca nu-mi doresc sa stiu ca ai facut asa ceva eu sant un simplu cititor care am caut pe net raspunsuri la gandu meu de fapt cautam pe net moduri de off life, viata e grea multumesc

| mihai1997 a răspuns:

Si eu vreau sa ma omor

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Vrem sa te ajutam. Hai sa stam de vorba despre situatia pe care o traversezi.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns (pentru Bulineee):

Buna,

Vrei sa stam de vorba? Ne-ar placea sa te ajutam.

| Alexutzu764 a răspuns:

Tu ai damblaua dusa cum sa te omori ma? Eu iti recomand sa treci pe la spitalu de nebuni! Si ce daca te face de ras sunt parintii tai! laughing) daca ar fiii toata lumea ca tine...

| Neniu a răspuns:

Nu te mai lua dupa prieteni tai aia bogati si fericiti, astia te fac glume prosti, ca sa radem, asta e jocul rasu, daca parinti tai nu au bani, inseamna a taiat salariu si nai ce manca... eu dc sa le cer de la parintii mei? eu te inteleg ca ai nevoie de bani sa cumperi niste dulci si telefoane scumpe mai tehnologie si vrei sa ai haine de fitesad, dar pentru mine nu mi trebuie ca nu ma laud cu prieteni mei, oricum fi cuminte, daca ai murit nu te iarta dumnezeu si nici nu te mai reinvi, si cand te duci in iad, o sa te doara domnu isus stie ce face!

| Atat_Dienutaa_1990 a răspuns:

Hey linisteste-te, de ce sa-ti iei tu viata pentru ca te certi cu ei.te rog linistestete.eu iti dau un sfat...1. iGNORAI
2. Poarta-te cu indiferenta ptc indiferenta doare cel mai tare.te rog ai grija de tine.sad

| Чернобыль a răspuns (pentru AmaliaMocanu):

Da' chiar! Ce dracu'!

| andrascumpyca a răspuns:

Nu te supara dar eu cred ca esti nebuna.Sa incerci sa i-ti ucizi tatal? Sa vrei sa mori din cauza ca nu te intelegi cu alor tai? Nu, serios ai nevoie mare de un psiholog.Alti copii se lupta zi de zi cu niste boli incurabile sau poate le-au murit ambii parintu sau poate sunt abandonati si poate nu gandesc asa.Si tu dintr-o prostie vrei sa mori.Sa fim seriosi.

| spa a răspuns:

Ca sa mori ai sute de motice daca ca sa traiesti nu ai nevoie decat de unul

| Didyshiatat a răspuns:

Du-te la psihiatru!

| alcaponemafia a răspuns:

Prostii dracu! Da-ti un sfat de D-mine ajuta, Fetito vei creste, la 18 ani vei face ce vrei u, mai ai putina rabdare, si vei pleca din accea casa big grin

| Stefan_Cristi_1976 a răspuns:

Trebuie sa stai de vorba cu cineva nu neaparat psiholog trebuie sa te descarci sufleteasca de ex si eu asi vrea sa vb cu cineva dar nu gasesc o pers de incrdaca vrei sunama 0763660911

| Mely2Mely a răspuns:

Vai de capu' tau laughing

O sa-ti para extrem de rau ca ai zis astawinking ( de parinti )

Fetito. bucura te cat mai ai timp alaturi de ei...Si cereti scuze pentru toate cacaturile care le.ai facut.

Si ca te faci de ras cu ei. inseamna ca nu-i meriti
Crezi ca mama ta nu sa facut de ras cand erai tu mica? laughing
Si eu am 14 ani. si crede-ma stiu ce zic.
Petrece-ti cat mai mult timp cu ei. cat esti mica.
Ai sa vezi ca dupa cativa ani. 8-9. nu o sa-i mai vezi.

Răspuns utilizator avertizat
| powergirl a răspuns:

Am 25 ani si nu ma inteleg cu ai mei cu nici unul dar cand eram de varsta ta stateam in camera mea si atat nu aveam voie sa ies afara si nici sa chem pe cineva la mine fie fata ie baiat sa nu vb de baieti ca aia erau draci cu coarne si cozi ca nu erau oameni ca toti ceilalti si mai vrei mentalitate invechita? uite aici ca nu am vb cu mama nici de menstruatie ca cica e pacat sa vb de asa ceva cu fata ta si ce tu nu ai? si cand mi-a venit a fost musai sa imi zica si atunci nu mai e pacat sa vb despre asta? o aberatie si ca a incercat sa ma pocaiasca cu fosta sa merg la biserica cu forta meream plangand asta dupa parerea multora e buna ca sa trebuie sa se poarte un parinte ca a merge la biserica e bine da nu zic ca nu da nu cu forta chiar sa nu vb cu nimeni e prea de tot dar cum zic altii si la intrebarea ta da bucura te ca ai parinti da si eu sa fac la fel sa ma bucur? pentru ca imi face scandal in fiecare zi si ma blasta-ma sa ma manance boala pe mine si pe sotul meu si sa ma duc dracului ca nu vrea sa ma vada? si multe altele da sa ma bucur pentru astea? ooo da ma bucur tare mult ce sa zic. la mine e altfel ca sunt majora da si eu am avut o copilarie caintr-o inchisoare si da asa a fost bine dupa parerea multora de aici ei bine nu e bine deloc baaaaaaaaaaaaa desteptilor care ve-ti citi asta si care sunteti de parerea ca da sa se bucure ca are parinti si daca nu m-ar vedea ar fi pentru maica mea in special bestial ar i raiul pe pamant si nu am alti frati si alte surori sunt singura si sotului meu ii zice taica meu ca am venit pe neastepate si ca nu m-au vrut si ca nu ma iubesc numai asa ca e musai? da frumoasa viata mai am da cum sa ii zici asa ceva la cineva strain ca atunci nu era sotul meu si sa zica asa ceva da astia da model de parinti si pariez pe oricat ca sunt multi ca ei in ziua de azi si vad ca si ai tai. dar pentru tot ce am scris mai sus nu mi-am taiat venele si am incercat sa ii omor sau sa ma omor ca nu castig nimic, gandeste-te la tine si incearca sa supravietuiesti sa le faci in ciuda ca tie iti va merge bine pe viitor incearca sa iti faci un ideal in viata si incearca sa il duci la indeplinire iti va face bine si te va ajuta sa treci peste lasa omorul ca nu castigi nimic numai niste rani ca nu vei muri cand vrei tu si de ce sa iti sufere corpul cand poti foarte bine sa te gandesti la ceav ce iti face bine si te ajuta sa mergi inainte fa ceva care sa iti placa sa iti distraga atentia si invata sa ignori tot ce e in jurul tau e greu stiu dar numai incercand vei reusi incearca sa te descurci singura sa nu depinzi nici chiar de fratii tai iar daca te ajuta nu ii refuza dar poti face atatea incat sa nu te mai gandesti la ce e rau. daca mai vrei ceva sa iti zic sunt aici sa te ajut daca vrei bafta

| Ionela_Andreea_2000 a răspuns:

Noia esti proasta zile surorilor sau ce mai ai tu sa te ia la ei in tara sau pe bune cu ce te fac de ras? parintii mei sunt divortati stau cu mama si eu il urasc pe tata! vorbeste cu ei dar exagerezi mult

| Plesca_Valentin_1997 a răspuns:

Suna-ma sa discutam! smugasta daca nu ai facut ceva iesit din comun pana acum! 0724766650

| Ristea_Daniela_1970 a răspuns:

Stiu ce zici! Urmeaza-ti instinctele si nu lasa nimic sa iti stea in cale. Am trecut si eu prin asta si odata ce am ajuns in Rai, m-am simtit alta persoana! Multa bafta! Funda daca ti-a placut!

| SERIALS a răspuns:

Trist, dar poti sa rezolvi situatia! Du-te la psiholog!

| Sweet_Mary_2000 a răspuns:

Ok....ai incercat sa iti omori tatal?!
vad ca nu sti cum e sa nu ai un parinte!
tatal meu i-a zis mamei mele cand avea 4 luni (cu mine in burta) sa faca avort!
cand aveam 5 ani in viata mamei mele a aparut alt barbat care ma iubeste enorm de mult
tatal meu biologic a pus un om sa ma urmareasca la scoala si intr-o zi cand am iesit de la scoala m-a prins si m-a bagat intr-o dubasad
a vrut sa ma duca in Spania dar in vama l-a controlat vamesul si m-a gasit pe mine legata si cu o banda pe gura. Apoi mi-a sunat parintii si le-a zis ca m-a gasit in duba lui sechestrata
a fost ceva groaznic pentru mine si totusi nu am incercat sa fac rau cuiva sau chiar mie crede-ma am trait ceva mult mai rau
noroc ca ii am pe mama si tata (adoptiv) langa mine dar tatal meu biologic e liber si poate oricand sa imi faca rau
parintii mei mi-au angajat bodiguard dar cand sunt la scoala nu e langa mine si nu se stie ce se poate intampla