| LoveIsLove4Ever a întrebat:

Hei TPU... Vreau sa va cer un sfat. Sunt in liceu. Clasa a 11-a. Anul trecut am trecut printr-o serie de probleme de natura religioasa. Eu simt ca nu ma atrag in mod sexual fetele ci baietii am simtit asta de la 7 ani si pana acum. Nu am putut oricat am vrut sa am un crush cu o fata. Asta este merg mai departe. Am facut greseala să am prea multa încredere in cine nu trebuia si problema a degenerat. I-am iertat pentru ce mi-au facut rau. Vorbesc cu ei si ei mă tot asigura ca îmi sunt prieteni etc. Dar nu sunt prost stiu ca sunt prieteni cu beneficii. Ii las in pace totusi. Dar cei doi fac glume proaste despre mine peste tot fie locuri publice fie in liceu sau pe strada dar nu mereu. Recunosc dar când o fac se asigura sa audă toata lumea. Eu am decis si mi-am impus ca toata viata sa fiu pacifist. Anti violenta pentru cei ce nu stiu termenul. Când aud tot ce pot scoate ei pe gura pe tema asta fără sa vreau intru in stări adânci de tristete din care muzica mă scoate astfel am devenit dependent de muzica. Eu am defectul de a mă enerva repede mostenit si dobândit de la tata cu care nu ma am bine. Când totul merge bine el îmi cauta motive de cearta. Prieteni prefer sa am unul singur in care chiar am încredere. Alături nu-mi este decât acea prietena si bunica mea. Cu acea prietena. Desi am încredere in ea si nu mi-a dat motive sa nu am mai prefera si pe cei doi falsi prieteni pentru ca ea este un prieten comun si bunica mea care îmi este persoana de care nu ma pot îndoi niciodată si la 65 km depărtare. Acum ca nu mai am cum sa o sun si nici invers nu mai pot vorbi cu ea. O vorba doua schimbata cu ea este un fel de medicament. Si mai ales in zile ca asta ma simt atât de neputincios atât de gol si de trist. Nu stiu ce sa fac ca sa scap de problemele astea. Tot ce vreau este numai sa mă am bine cu toti. Caci eu ii ajut pe toti care au nevoie si merita dar nu mai stiu ce sa fac. Am încercat tot ce am putut dar in schimb toti ma urăsc fără sa le fac vreun rau nici verbal nici fizic asa ca apelez la voi caci persoane dispuse pentru discutii nu mai am prin agenda.

2 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Frate, esti sigur de aceasta alegere?
Poate ca nu ai cunoscut inca destule fete... nu ai cunoscut una care sa fie pe placul tau?

In fine. Nu vreau sa te jignesc dar in generatia noastra esti judecat si dupa felul in care te imbraci, chiar si dupa cel in care vorbesti sau mergi.
Faptul ca isi bat joc de tine pentru asa ceva este unul oarecum normal.
Incearca sa-i ignori. Sunt parerile lor... nu ar trebui sa te afecteze cu nimic atata timp cat nu le dai dreptate cat de putin.

Niste cuvinte amarate nu au cu ce sa te afecteze.
Ai facut multe greseli vorbind. Mai bine incerci sa-ti pastrezi parerile pentru tine.

Eu iti spun sincer parerea mea. Nu ma intereseaza ce decide sa faca altcineva cu propria viata. Este viata ta deci faci ce vrei.

Totusi mai gandeste-te! In Romania nu o sa fii vazut niciodata ca un om normal. Toti o sa te priveasca ciudat si pentru ce?

Frate, mai ai un pic si o sa mergi la facultate, nu? Acolo nu o sa cunosti pe nimeni. Mai bine lasi trecutul si te imprietenesti si tu cu o fata. *nu mi-o lua in nume de rau, numai asa poti sa repari ceea ce ai facut. Asta sau te muti din Romania.*

Crezi ca daca esti bun cu toti atunci si ei o sa fie buni cu tine?
Gresesti!

Ai mare grija la cei din jur! Prietenii tai sunt precum niste vipere. Atunci cand nu o sa mai aiba nevoie de tine nu o sa-ti mai fie prieteni.

Succes!

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!