Si eu am patit sa-mi rup pantalonii in fund, chiar de Revelion sau cu o zi dupa.![]()
Mi-o trebuit mie parkour in blugi.
Sa-ti zic o faza.
Eram in camera din subsol si ascultam muzica la telefon. Ma, si mi-a venit sa... urinez, stii. ![]()
Urc scarile, ma desfac la curea in timp ce merg spre baie, si ma intalnesc cu tata care-mi zice sa nu ma duc la toaleta ca a dat mama cu detartrant.
Bun, ce fac?
M-am gandit sa fug afara dupa casa, ca na, iaca, ce sa fac?
Fug afara, si, cand sa iau curba la stanga ce vad? Musafiri! Musafiri in puii mei. ![]()
Eu putin descheiat, ma vede un tip cu un vocabular foarte elevat si imi zice "Salut tinere! Ce mai faci?" si eu nu mai stiu ce am zis si mi-am continuat drumul. Si vine dupa mine ala, si face "Ce faci tinere? Uimeste-ma!" ![]()
Poate-l uimeam de-adreptul. Ba si tot se tinea dupa mine. La un moment dat, am sarit gardul in trifoiul dintr-o gradina si am fugit de acolo.
Am foarte multe intamplari haioase, dar si scarboase
)) Deci. Am fost la ziua unei colege si ne-am asezat jos ca sa vorbim, am facut eu o gluma si sora sarbatoritei, de atata ras, a facut pipi pe mana sarbatoritei ![]()
Si mai am multe. Odata beam suc cu 2 prietene si ne-am uitat unele la altele si am inceput sa radem si am scupiat tot sucu
Am mai fost odata in padure si voiam sa ma dau mare si m-am urcat in copac si cand am vrut sa sar am ramas agatata de o creanga
Toata viata mea e amuzanta
ƒαηтαααα întreabă: