| Mihaela2o a întrebat:

Heii `. Vreau sa ma ajutati intr-o problema cum sa-l fac pe iubitul meu sa nu mai vorbesca atat de mult cu prietenul lui cel mai bun. Nu mai suport... Funda happy

Răspuns Câştigător
| andreyutzyltau a răspuns:

Eu nu as vrea sa te numesc "nesimtita", "rea", "cruda" etc. Pentru ca in primul rand esti o fata si in al 2-lea rand nu te cunosc. Referitor la problema ta.Te inteleg! Multe fete se considera neglijate din cauza "prietenului cel mai bun" al iubitului lor. Parerea mea e urmatoarea: sa ai o discutie serioasa cu prietenul tau in care sa ii spui exact ceea ce te deranjeaza. Ii poti spune: nu imi este comod ca vorbesti atat de multe cu prietenul tau. Te rog frumos sa ai unele retineri in a-i spune totul prietenului tau cel mai bun. Nu iti cer sa renunti la el, ci doar sa manageriezi mai bine aceste doua relatii: cu mine si cu el. Eu sunt sigur ca va intelege si va fi bine! Sa tii minte: o relatie fara foarte multa comunicare in care sa ii spui absolut tot ce te deranjeaza nu tine! Sper ca ti-am fost de folos! Iti doresc succes in tot ceea ce faci! Funda?big grin:*

3 răspunsuri:
| gabiforstory a răspuns:

Sfatul meu este sa nu le distrugi prietenia, ai fi cruda si rea daca ai face asta, si "nesimtita", scuze ca zic, dar asa ar fi.Te sfatuiesc sa nu te bagi lasa-i sa fie prieteni cu ce te deranjeaza pe tine? Iti propun sa ii lasi in pace! Esti f. rea daca incerci sa ii indepartezi.