| Muahhh a întrebat:

As dori si eu cateva povesti de dragoste cat mai originalee:Xfunditaa pntru cea mai originala:*

Răspuns Câştigător
| bubuletsdulshe a răspuns:

Pai`,o sa-ti spun poveste primei mele iubiri:
Deci`, eram in clasa a 5a A, el era in clasa a 8a B.
In prima zi din clasa a 5a, el se uita la mine asa frumos(in pauze) si imi tot spunea sa-i dau numarul de telefon si adresa de messenger.
Eu nu am vrut.In clasa cu el,era si finul meu,care i`a spus lui Marian(despre care iti spuneam mai devreme) ca eu sunt nasica lui. De atunci Marian imi spunea intr`una nasica si imi cerea numarul de telefon.
Vineri am cedat si i-am dat numarul. ne-am combinat si ne-am intalnit a doua zi. De atunci au urmat clipe minunate alaturi de ``el``. Intalniri pe ascuns,comvorbiri la telefoane noaptea,mesaje...Dar cea mai frumoasa amintire este atunci cand am fost la o sarbatoare,la noi in comuna, si a venit renumita ``Denisa``, cantareata de manele.Era noapte.Si am stat in bratele lui si era minunatsigh

Pe el il mai placea o fata ``Mirabela``. Pe mine bunica mea, nu ma lasa atunci sa am iubit(eram cam micuta) si Mirabela s`a dus si i`a spus bunicii despre relatia mea cu Marian. Atunci ne-am despartit dar tot ne iubeam...Adevarul e ca acum nu mai simtim nimic unul pentru celalalt dar a fost prima mea iubire, si nu o sa-l uit niciodata.

Fundita:dlove struck?

| Muahhh explică (pentru bubuletsdulshe):

Foartee Frumoss!:X

1 răspuns: