Stiu ca nu auzi acum pentru prima oara, da în general cu ce masori ti se masoara ![]()
Adu'ti aminte, intotdeauna ai fost artist la cuvinte. si le strang acum sa ti le'ntorc \:d/
"Aude ce vrea`. intelege numai ce`i convine`. oftica`te ca nu o doare de tine! ![]()
Da-le naiba de sentimente.am momente cand n-am argumente! ![]()
El nu stie cum ma cheama, dar ma cheama inapoi.![]()
Tine minte : O fata loveste prin fapte, nu prin cuvinte
Si totusi`...Cautam idealul in lucruri imperfectee`...
si-as vrea sa`mi spui acum, ca nu stiu`sa dau CLASA! ti-as rade, in fata`! Si ti-as spune:`Lasa fanii sa vorbeasca!
Cine poate. Poate! Cine nu. Se da la o parte!
Am constiinta impacata ca te-am facut sa mori de ras...Eu la urma`am ras mai bine cand te`ai apucat de plans!![]()
Viata nu e rOz, eu o vopsesc in verde am pierdut tot, deci numai am ce pierdeee!
Intr`o zi. Usa care m`a lovit. Va cersi sa ii mai calc pragu'!
Iubitule, Daca vrei sa ma intorc. E ca mine sau deloc!
Si stii. am cel mai mare pret. Stii de ce? Pentru ca tratez fraierii cu dispret!
Nu stii ca eu sunt cea pe care o poti suna atunci cand ti-e greu?!
![]()
Doamne, imi fac si cruce! cand vad o panarama ce bine o duce ![]()
Ai carte, ai parte! E vorba de.carte de credit, frate
)
Eu nu negociez dar tot ce`ai tu e negociabil ![]()
Tu nu faci parte din visele mele... Si mai bine ai pleca Sa nu ramai cu sechele...
)
Ca fericirea`I scurta si scumpa. si multa s`a dat ![]()
Viata ar fi mult prea plictisitoare fara un gram de nebunie
)
Ramai asa cum esti, acolo in lumea ta. Nu vrei sa schimbi nimic, atunci nu mai schimba!![]()
Sa nu`i dai alcool. Ca`i fata pastilata.
„Du-te la altu!".dar ce tu vrei la alta`? Cand declar ca te iubesc...dau cu subsemnata ![]()
Si tu le stii ` pe toate de parca` ai avea ochi in creierii mei 8-)!
Ce maaa? Ai zis ca esti bun pe interior? :X Cred ca te intorc pe dos
!
eu stiu tot ce iti place si ce nu iti place. fara mine in viata nu stiu ce te`ai face ![]()
E vorba care spune : Fa acum sa nu faci maine! Ce motiv mai am sa’mi petrec timpu’ cu tine?
Sa`mi iei ce`i al meu? Cea mai proasta miscare ![]()
Spune-mi cand te doare si o sa te anunt cand o sa-mi pese.![]()
Ca cica visele se sting de parca le scoti din priza...
De atata barfa m-am intoxicat. Dar sa stii ca omu` nebarfit e un om ratat! :X ![]()
Iti zic, prietene revino-ti in fire! E-o linie extrem de subtire intre indiferenta si nesimtire!![]()
Lasa-i p` altii s` se agite, so what? Nuu` conteaza cine comenteaza! Iar daca` esti p` faza 0 s` vezi ca nu` m` intereseaza!
Tu esti tot ce mi-am dorit, tu esti baiatu` din povesti, ai mai multe gropi pe fata decat strazile din Bucuresti! ![]()
Nu sunt vreun psiholog, dar ai probleme tu cu tine ![]()
Acum ar trebui sa stii mai clar ce vrei, el are de prierdut! Tu esti ok! ![]()
Gresit sau negresit. Nu ma intorc. Promitt!
Vrei ceva?
Mai bine lasa
Nu am! Nu stiu! Nu vreau! Nu'mi pasa!
Cand dam de greu dam vina pe soarta. Dar norocul e pentru cine stie sa si-l faca!
Sper ca sunt bune
Eliza_4560 întreabă: