Buna.Nu-ti recomand sa-ti faci piercing cu acul. E foarte riscant.Mai bine faci direct cu cercelul(vezi sa fie din argint, inox, numai nu plastic.-se va rupe cand gaura e aproape gata). Nu-ti recomand sa-ti faci in buza cu cercelul si nici cu acul. Cel mai bine e sa-ti faci la un salon.Eu am dat 25 ron pentru buza. 20 pentru nas, 20 pentru ureche(o pereche, adica 2 cercei, am 5 pe dreapta si 5 pe stanga+unul in nas-toate facute la salon). Nu da cu spirt.Se va infecta.Iti zic din propria mea experienta. Sper ca te-am ajutat. bafta
Eu mi-am facut in nas cu cercelul direct, l-am tinut in spirt o noapte si a doua zi am dat nasul cu parfum ca sa amorteasca si ê cercel am dat si n-am chinuit sa fac gaura.
Buna.Eu am in limba(mi l-a facut un prieten care se pricepe) si in nas(l-am facut eu direct cu cercelul). Depinde unde vrei sa iti faci.In nas poti sa iti faci cu cercelul, dar in buza, limba spranceana trebuie facut cu o branula.Si nu iti da cu spirt pentru ca se face puroi.Bafta:*
Fata mea! sincer mai bine las-o balta cu pierce-ul, dc sa iti bagi pierce? ca si-a bagat si colega de banca si ca sa fi si u mai cu mot iti bagi si u? sa fim seriosi nu iti mai baga toate prostiile prin corp ca e naspa! adica eu am 14 ani si nu mi-as baga asa ceva nici daca m-ai plati!
Eu am pierce in buric si l`am dat la un salon special pentru asta cu branula. si mi`sincera sa fiu nu prea a durut asa rau :d acum depinde unde vrei sa ti`l dai. dar te sfatuiesc sa mergi la un salon...iti pot recomanda eu unul foarte bun :*
Buna! Poti merge la cineva specializat in piearce sau daca vrei sa ti-l faci tu du-te la farmacie si intreaba de ceva care sati amorteasca locul in care vrei sa iti pui pierce-ul. poti sa dezinfectezi cu spirt.
Abby_6693 întreabă:
ClassyAsFuck întreabă:
Gavrilutadaniel întreabă: