anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello. ^^ In curand va fi ziua de nastere a celei mai bune prietene si vreau sa ii comand un album mult dorit, dar vine din alt continent pentru ca in Romania nu se gaseste si costa mult. N-am cum sa ma angajez, ca n-am nici 16 ani, asa ca m-am gandit sa imi vand colectia de bratari de guma. ( am avut o obsesie acum 2 ani, si am strans multe). Am mai dat anunturi dar sincer, nu ma astept sa cumpere cineva de pe internet asa ceva. Eu nu stiu de ce am cheltuit banii pe ele, si realizez ce prostie am facut acum, dar totusi, m-ati putea ajuta cu un loc in care le-as putea vinde, avand in vedere ca magazinele nu mi le iau cel mai probabil pentru ca nu mai am ambalaju, chit ca nu le-am purtat niciodata, decat una, care oricum o pastram. Stiu ca e ciudat, dar totusi, daca ma puteti ajuta m-as bucura. Fara mistouri, ca sunt si asa satula de prosti. Multumesc anticipat, dau funda. xD

7 răspunsuri:
| Ancutza03 a răspuns:

Pe okazii le poti vinde happy

| SaraJ a răspuns:

Poti cauta un inlocuitor cu un pret accesibil. pana la urma, ea il va pretui pentru ca este de la tine nu pentru ca are diamante

| AsianKiduu a răspuns (pentru Ancutza03):

Le am acolo de ceva timp si degeaba.

| piti77 a răspuns:

Cat de multe bratari sunt si cat vrei sa obtii pe ele?

| AsianKiduu a răspuns (pentru SaraJ):

Ea a cam facut imposibilul sa imi cumpere ce mi-am dorit eu. Nu pot pur si simplu sa ma las usor si sa caut altceva. Multumesc oricum, o sa vad eu ce fac. happy

| SaraJ a răspuns (pentru AsianKiduu):

Sunt sigura ca ii vei putea rasplati gestul insa sunt si alte vaf=riante. multa bafta :*

| AsianKiduu a răspuns (pentru piti77):

Nu stau sa le numar. In jur de 50. Pai eu le cumparasem cu 2-3-4 lei bucata, deci macar 50 de lei pe toate.