anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello my frends! ajutati-ma va rog frumos cu niste Statusuri simple dar frumoase, dragoste, tradare, si despre veata.

Răspuns Câştigător
| RyGoLeTa a răspuns:

Buna!
Dragoste
Te iubesc 12 luni dintr-un an 7 zile dintr-o saptamana 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus te-as iubi!

Mi-as dori sa fiu raza de soare sa te pot privi mereu in ochi sa fiu o picatura de ploaie care sa cada pe buzele tale sa te pot saruta macar pentru o clipa si apoi sa ma preling pe coarda sensibila a inimii care se numeste DRAGOSTE! TE IUBESC!

Alfabetul inepe cu A numaratoarea cu unu supararea cu o lacrima dragostea cu tine ingeras

Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea! Cu multa dragoste cineva

Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger!

As vrea sa cred sa pot visa sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc.

Pentru a trai am nevoie de batai de inima. Pentru asta am nevoie de o inima. Pentru o inima am nevoie de fericire. Pentru fericire am nevoie de tine.

Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg simt atingerea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pentru ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide.

Odata mi s-a intamplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate a fost o poveste a fost ziua in care te-am intalnit pe tine.

Ai aparut ca un abur si de atunci imi insotesti pasii precum aerul nu am uitat primul sarut care inca ii mai simt amprenta lui.

Iubirea e jocul cu o singura viata
Dumnezeu a creat niste ingerasi si i-a pus sa se joace, dar unul era asa de dulce si de dragut incat ceilalti l-au aruncat pe pamant. Te-ai lovit?

Cand iubesti esti cel mai fericit om din lume cel mai trist lucru este sa suferi din iubire

I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine

O inima am un singur suflet si o petala de trandafir, tie iti apartin toate trei

Tradare:
Uite cum e, dragostea inseamna durere, cand numai unul o da si celalalt o cere!

Mi-aduc aminte lucruri pe care nu le pot exprima-n cuvinte.

Si ti-as pune intrebari multe da stiu ca raspunsurile tale vor fi mereu puncte puncte

Arată-le că poţi zâmbi chiar şi cu inima ciobită!

Si daca te urasc e pentru ca te-am iubit.

E greu sa iubesti si sa nu fii iubit.Sa arunci in trecut tot ce ai simtit!

Erai pe primul loc, niciodata sa nu uiti! Ca pentru tine am renuntat la multe si la multi!

Poate să îmi spună cineva. Dacă te voi uita vreodată?

Cate promisiuni false nu ti-a facut? si de cate ori iti spuneai de maine am sa-l uit?

N-ai sa intelegi cat imi e de greu nu esti in locul meu

Poate nu te doare nu ma mira cu sufletul tau vorbesti in sila

Rănile sunt prea adânci. Când mă gândesc la atunci.

Poate ca acum realizezi ca intr-adevar m-ai iubit insa e prea tarziu da-ti seama c-ai gresit, Iubirea pentru tine era un fel de joc usor acum ai vrea sa fie bine, dar ranile inca dor.

Voi pleca undeva aproape de tine te voi gasi oriunde vei fi mi-e dor de tine

Orice greseala o plateste lacrima.As vrea sa pot uita cata incredere am putut avea. Cat de mult raneste dragostea.

Peste obraji o ploaie de lacrimi se vede. Cad in genunchi. Doamne, cum l-am putut pierde?

Un singur lucru tine minte:'Mereu vei fi o parte din mine

Atatea amintiri clipe ce nu le pot uita sunt atat de confuza in camera mea.

Ne privim in ochi ca doi straini ca si cum nimic intre noi nu s-a intamplat.Nu avem curaj sa ne vorbim.Ce usor e sa ne prefacem c-am uitat.Dar ne lipseste tot ce ne-a legat!

Nu mi-e dor de tine să stii. Îmi lipseşte doar cel care credeam că eşti!

Un vânt ce bate şi-o vreme rece acum ştiu tot ce-i frumos repede trece!

Te gandesti mereu la el esti cu telefonul in mana a trecut aproape o luna si el tot nu suna

Un moment mai greu o perioadă nefastă. Poate mai putem salva ceva din relatia noastră.

O poză cu noi trăieste in amintiri. Mi-e dor să te intorc, să te iubesc din priviri.

Ea se ridica il trage dupa ea si zbiara Te iubesc, iti jur! dar nu mai vreau sa doara

Daca nu ma iubesti
Mai bine pleaca si lasa-ma imi e de ajuns cat am suferit

Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine.

Despre viata:
Tu ai invăţat-o că nimic nu se uită, că nu totul se iartă. Că mâine e o zi în care poţi să mai greşeşti o dată!

Există clipe, oameni şi fapte care nu se uită!

Timpul nu vindecă nimic doar că îmbătrânim noi şi privim din alte puncte de vedere

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant

Esti o persoana diferita pentru fiecare om care te cunoaste!

De la viata trebuie sa te-astepti la bine, dar sa fii pregatit pentru necazul care vine.

Atunci când într-adevăr contezi pentru cineva, acea persoana îşi va face timp pentru tine mereu, fără minciuni, scuze si promisiuni.

Înşelându-i pe alţii, te înşeli pe tine

Nimic nu e pentru totdeauna. Cafeaua se răcește, fumul se risipește, timpul trece și oamenii se schimbă

Toate greselile pe care le comit au o explicatie: Traiesc pentru prima data.

Oamenii nu pot schimba adevărul, dar adevărul îi poate schimba pe oameni.

Sunt momente în viaţă, în care oricum ţi-ar sta corpul, sufletul e în genunchi!

Invata sa pretuiesti. Pe cel pe care il iubesti. Chiar daca in dragoste mai razi, mai plangi, mai te amagesti!

Oamenii nu uită niciodată lucruri ce încă îi mai fac fericiţi.

Ştii ce-i frumos la fotografii?! Că rămân aceleaşi chiar şi atunci când oamenii se schimbă.
Ca o piesă de teatru, așa este viața: nu contează cât de mult a ținut, ci cât de frumos s-a desfășurat.
Nu ignora persoana careia ii pasa de tine. Pentru ca intr-o zi vei realiza ca ai pierdut luna, incercand sa numeri stelele.
Pe proşti trebuie să-i lauzi şi să-i pui la muncă.
Dacă vrei să ajungi repede - mergi singur. Dacă vrei să ajungi departe, mergeţi împreună
Am rupt o floare si sa ofelit, am prins un fluture si a murit in palma mea - atunci am inteles ca de frumusete te poti atinge doar cu inima
Traim unele dezamagiri, ca mai apoi sa avem niste bucurii mult mai mari!
A trai inseamna sa simti si sa gindesti, sa suferi si sa te bucuri!
Ce facem pentru noi moare cu noi Ceea ce facem pentru altii, pentru lume, ramane nemuritor
Vremea trece, anii se duc si iti dai seama cite persoane ai cunoscut si cite au mai ramas langa tine
Principalul lucru în viaţă e FAMILIA! Cariera nu te asteapta acasa, banii nu-ti sterg lacrimile iar faima nu te îmbrăţişeaza noaptea!
Degeaba ai carte multa daca nu ai scoala vietii.
Trebuie să înveți să mergi prin ploaie, nu tot timpul va fi soare în viața ta!
Chiar dacă în spatele unui vis se poate ascunde un coşmar nu uita să crezi în tine şi toate problemele încet dispar!
Uneori trebuie sa te indepartezi, pentru a vedea cine te urmeaza
Sper ca te-am putut ajuta! Pupici

4 răspunsuri:
| Chérrrie a răspuns:

Heiii:*
-Ochii spun cuvinte pe care gura nu le-ar putea rosti vreodată.

-Nu căuta dragostea, caută pe cineva care să te facă fericit. Mai devreme sau mai târziu acea fericire se va transforma în dragoste.

- Pare atât de puternică când o vezi cum stă acolo, zâmbind.Majoritatea nu ştiu că noaptea trecută a adormit plângând.

-Sunt lucruri care nu ai de unde să știi cum se vor termina, dar îți vei aminti toată viața cum au început!

-Şi ţi-aş pune întrebări multe, multe… Dar ştiu că răspunsurile tale vor fi mereu puncte, puncte.

-Dacă ai plecat fără motiv nu te întoarce cu o scuză happy

-Două dntre cele mai grele teste în viață: răbdarea să aștepți ceva și curajul să accepți că ai așteptat degeaba ♥

-Nu, nu e vina ta că m-ai dezamăgit. E vina mea că mă aşteptam la mai mult.

-E fără tine de mult, pare că s-a obişnuit
Aproape că-şi doreşte, azi, să nu te fii iubit.

-Unele persoane vor ramane in inima noastra chiar daca noi nu existam in a lor!

-Este incredibil cum cineva îţi poate rupe inima şi tu tot îl iubeşti cu bucăţelele rămase.

-Am învăţat că nu există "pierdere de timp " atunci când timpul ţi-l petreci cu persoanele potrivite.

-O persoană care te vrea în viaţa sa, va gasi mereu un motiv să te caute.

-Eu nu m-am schimbat, ci doar am realizat ce e bine si ce e rau pentru mine.
Ştii că eşti îndrăgostit atunci când iubeşti o persoană cu tot cu imperfecţiunile ei.

-De ceva timp nu mai eşti în toate minţile. Eşti doar în mintea mea. ♥

Cam astea ar fi. Sper sa iti placa.happy

| Kisie a răspuns:

Stiu ca o sa sune p rostesc dar imi plac 1 Invata sa invingi lacrima cu un zambet chiar si atunci and te doare 2 Te simti rau atunci cand placi pe cineva si sti ca el nu te place pe tine ci pe alta 3 Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca alti ar da orice sa traiasca 4Am invatat sa plang cu zambetul pe buze 5Dragostea e un munte pe care il urci razand si il cobori plangand sper ca te-am ajutat. Funda?

| EuNumaiEuNumai a răspuns:

De viata : Nimic nu e pentru totdeauna. Cafeaua se răcește, fumul se risipește, timpul trece și oamenii se schimbă
Ştii ce-i frumos la fotografii?! Că rămân aceleaşi chiar şi atunci când oamenii se schimbă...
Oamenii nu uită niciodată lucruri ce încă îi mai fac fericiţi.
Oamenii nu pot schimba adevărul, dar adevărul îi poate schimba pe oameni.
Nu ignora persoana careia ii pasa de tine. Pentru ca intr-o zi vei realiza ca ai pierdut luna, incercand sa numeri stelele...
Ca o piesă de teatru, așa este viața: nu contează cât de mult a ținut, ci cât de frumos s-a desfășurat.
De dragostebig grinistanţa - este pentru ca să-ţi fie "dor", nu pentru a "înşela".
Nu aş suporta să văd pe altcnineva lângă tine pentru că nimeni nu te va iubi aşa de profund cum o fac eu.
Daca iubesti doua persoane in acelasi timp, alege-o pe a doua. Daca o iubeai pe prima, nu ar mai fi existat a doua!
Ea: Şi dacă o să te îndrăgosteşti de altă fată? El: Care fată mai are ochii tăi? zâmbetul tău? sufletul tău? Niciuna!
Dragostea este compusa dintr-un singur suflet care traieste in doua corpuri.
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit, fara sa se micsoreze
De despartire: Mă uit la el, nici măcar nu îmi pasă... poate totul ar fi fost altfel dacă ar fi ştiut să iubească!
Petalele care cad nu se mai lipesc, inimile care se despart nu se mai unesc, lacrimile care curg nu se mai opresc.
"Cine te iubeşte se întoarce". GREŞIT! Cine te iubeşte, nu pleacă!
Dacă nu poţi scoate o persoană din inima ta, înseamnă că acolo îi e locul.
Să fii o persoană puternică înseamnă să ai curajul să spui adio unei persoane care doar te face să suferi; chiar dacă nu poţi să respiri fără ea.
Daca doi fosti iubiti raman prieteni. Ori nu sau iubit niciodata ori inca se mai iubesc.
Poate ca te-am ajutat putin, aste sunt statusurile care imi plac cel mai mult:*, funda daca merit?

| Drugs a răspuns:

Despre 'veata' habar n`am.dar despre 'viata' stiu multe. cauta tu pe 'gugle' o sa gasesti sigurwinking