|

Hello,TPU! Desi știu ca este o întrebare frecventa o voi adresa anyway.Imi place un baiat,el mă place(simti lucrurile astea,plus ca prietenii noștri deja bănuiesc).Exista o fata pe care știu ca o place de mulți ani, însă nu e reciproc(plus ca fata respectiva are iubit). Intrebarea este cum ar trebui sa procedez pentru a-l determina sa facă un pas spre mine? Vreau sa fie iubitul meu, deci iată întrebarea:Cum"îl prind"? Mentionez ca prietenul sau e topit după mine.E asta un impediment? p.s nu sunt o puștoaica de 13ani

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună!
Daca și el te place, atunci nu ar trebui sa își ia inima în dinți și sa îți spună ceea ce simte fata de tine?
Acum lasă-mă sa îți mai adresez o întrebare ești sigura ca te place, în sensul ala ca te vede ca pe o posibila iubita? Sau te place(vede) ca o sora sau o prietena foarte bună!
Ințeleg ca tu îl placi mult, dar lasă-mă sa îți dau un sfat.
Dacă ești sigura ca și el te place atunci spune-i ceea ce simți tu, dar asta în fata, fără ocolișuri! Ce ai de pierdut, aa e posibil sa te temi de un refuz?
Fii liniștită o situație de genul te va maturiza și mai mult!
Nu e un impediment!
Însă dacă tipul nu da semne ca ar fi interesat, nu îți pierde niște clipe prețioase din viata. Încearcă sa privești spre o alta persoana!
Vrei sa,, îl prinzi,, atunci fii sincera, atât fata de tine cât și fata de el.
Și fii curajoasa!
Iar faptul ca prietenul lui te place, iar asta nu e reciproc... na asta e, explica-i care e situația și rămâneți prieteni. Nu îl lasă să spere aiurea, daca nu ai nici un gând sa ii acorzi vreo șansă!
Numai bine! Multa bafta și sper sa îți găsești fericirea! Hotărăște înțelept în viata!

| a răspuns (pentru ANAHsneaman):

In niciun caz nu mă privește precum o prietena, cu atât mai puțin ca o sora.E posibil sa fie timid in ceea ce mă privește sau pur și simplu nu are curaj sa-mi vorbească despre asta.
Nu vreau sa fiu eu cea care ii spune in fata fiindcă într-adevăr mă tem de un refuz.Cred ca doar are nevoie de ceva timp.Îți Multumesc foarte mult pentru cuvintele tale.Referitor la celălalt baiat nu l-am lăsat nici o secunda sa spere, ba dimpotrivă. Intocmai fiindcă nu doresc sa rănesc pe nimeni#kisses

| a răspuns:

De unde știi că te place?
Ai menționat că îi place de o altă fată de câțiva ani.

| a răspuns:

Nu, esti una de maxim 15.
Sa te intreb si eu ceva: ai zis ca e reciproc, apoi ca o place pe o fata de multi ani. Imi explici si mie cum vine asta?

| a răspuns (pentru Plato):

Uite ca te înșeli in privința vârstei.In ceea ce privește fata aceea, poate ca m-am exprimat greșit.A plăcut-o și am îndoieli dacă a adus-o in discuție doar pentru a atrage atenția..sau încă se mai gândește la ea.

| a răspuns (pentru Plato):

Răspunsul tau?

| a răspuns (pentru SharonS):

Gandesti ca la 15, chiar daca biologic ai mai mult.
Nu ai cum sa "il prinzi". Nu exista "a agata" sau "a cuceri" in sensul asta. Daca e sa fie, se va intampla natural si va fi.
In loc sa-l determini sa faca un pas spre tine, mai bine faci tu direct un pas spre el, ce zici?

| explică:

Pai spune-i, invita-l in parc la plimbare, la un suc, petrece cat mai mult timp cu el, doar voi doi, fara altii.