O femeie poate ierta cateodata un barbat care incearca sa o seduca, dar niciodata pe barbatul care rateaza o ocazie atunci cand i se ofera.
Voi fi mereu in urma ta.Eu voi fi in orice zi. Obsesia.
- Hotaraste-te o data, ce tot stai sa te gandesti? Crezi ca ai sa faci o crima daca-mi spui ca ma iubesti?
- Fluturi traiesc doar o zi pe pamant.as vrea sa ma fii nascut fluture sa petrec acea zi alaturi de tine, ca mai apoi sa mor fericita si sa ma inalt la cer, sa le spun celor de acolo ca si pe pamant exista Raiul.IN BRATELE TALE!
Iti doresc sa mergi pe un drum numit VIATA, sa te impiedici de un ciob numit NORAC, sa cazi intr-o prapastie numita FERICIRE, si ca culegi o floare numita IUBIRE!
Tu nu stii de mine. nu stii cine sunt. Dar eu mi-am creat o lume in care ne iubim si tu ma stii, ma vrei, ma ai, iar eu. eu te privesc si nu-mi ajunge. te simt si nu ma satur. te am si te mai vreau.
Din tot ceea ce-ti daruieste viata, pastreaza intotdeauna ceea ce iubesti cu adevarat si atunci vei sti ca inseamna fericirea.
De vei plange pentru mine spune-mi ca sa plang si eu. de vei plange pentru alta.iti doresc sa plangi mereu
Exista 4 etape catre fericire: 1-eu, 2-tu, 3-inimile noastre, 4-noi doi impreuna
Daca pe pamant exista vreun baiat care sa fie perfect pentru mine, atunci acela esti tu!
Se spune ca doar odata in viata te indragostesti cu adevarat. sper sa fiu si eu prin preajma ta!
Spune-mi unde esti, sa stiu unde sa caut! Spune-mi ce visezi, sa stiu ce sa iti dau! Spune-mi pe cine doresti, sa stiu cine trebuie sa fiu! Spune-mi ca ma iubesti!
Iubeste caci numai iubind poti vedea frumusetile vietii astfel vei fi mai fericit si orice obstacol il vei trece mai usor.
- Sa glumesti in iubire dar sa nu iubesti in gluma
Esti atat de dulce atunci cand zambesti, cand razi, cand plangi, cand ma certi, cand ma alinti, cand ma iubesti
- Sa iubesti nu e nimic, sa fii iubit e ceva, sa iubesti si sa fii iubit e TOTUL.
Mdeci esti fata mdeaci ai o arma una secreta arma SEXULUI! asta e arma femeilor.cand il prinzi sex sex sex dupa ce oboseste sex sex sex asta e faza.
arma femeilor...mdea.funditza...
Sa-i spui lu` mata! pe mine ma doare fix... undeva.
Ca m'a intarit "fata mergi inainte, o sa ai parte si de fapte, numai de cuvinte!"
"Fi parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita. Invata sa stii sa te faci respectata, chiar daca nu toata lumea te inghite.
Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!
In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…
hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta, vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…
M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba
...
VEZI AICI http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
Gavrilutadaniel întreabă: