| aniriiiiii a întrebat:

Help me! Peste o saptamana este ziua mea si nu stiu in ce sa ma imbrac.Sunt cam slabuta am 47 kg si 1.63 m si nu stiu ce m-ar avantajabig grin.Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai atunci, no problem! Daca iti faci ziua acasa poarta tot ce ai mai lejer. Nu`ti va da nici parul batai de cap, poti sa-ti faci un coc `neordonat` si din toate punctele de vedere iesi mai bine. Sa ai o aniversare frumoasa iti doresc! La multi ani!

5 răspunsuri:
| aniriiiiii explică:

A mea este pe 25.La multi ani si voua!:*:* si o sa-mi fac ziua acasa

| Sἶrenἶa a răspuns:

Pe cat este ziua ta? happy a mea e imediat.pe 27 [[sept]. happy [[la multi ani :*]

| LoveAngel223 a răspuns:

Si a mea este in 30 septembrie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Semanam cat de cat, din punct de vedere fizic happy Eu am 50 kg si 1, 63. Ziua mea este vara, asa ca de obicei port rochite, fustite si maieute elegante, cu sandale si foarte multe accesorii. Avand in vedere ca ziua ta este toamna thinking Depine unde ti`o vei tine. Daca este intr-un restaurant, unde este caldura si oricum, mai mult ca sigur veti dansa si nu vei avea probleme cu frigul, poti purta o rochita mai eleganta cu niste pantofi. Daca este intr-un club, aici ai infinite variante. Mie imi place foarte mult combinatia de egari (colanti), sau niste blugi foarte stramti, cu o camasuta mai lunga (care sa iti acopere fundul) si cu o centura (curea de mijloc). Daca veti petrece la tine acasa te poti imbraca mai oricum, comod sa fie. O combinatie lejera de jeansi si o bluzita/tricou/maieu mai elegant, cu accent pe accesorii dragute... oricum numai sa te simti bine! Daca ai nevoie de ajutor in privinta asortatului culorilor etc imi poti da mesaj privat! Sper ca ti-am fost de folos! O zi buna!