| Julia92Anna a întrebat:

Help! Vreau sa le trimit bani parintilor in tara(cam intre 100-200 de lire)si prietenul meu nu ma lasa! Jur ca imi vine sa ii dau un pumn in cap! Ai mei au probleme cu banii si nu vreau decat o data sa ii ajut si el nu ma lasa! Pe bune! El castiga pe luna 3000 si eu vreo 1200-1500. Daca nu aveam bani mai ziceam...dar chiar avem.Si doar din banii mei vreau sa trimit! Inainte sa plec in UK la ai mei le era foarte greu.Mama mea a tot cautat de munca si nu gasea nimic. Tatal meu avea datorii.Erau zile cand nu aveam ce manca.Si eu incercam sa imi gasesc de munca, dar in oraselul ala mic nu gaseai nimic.Pana cand am venit la el si acum am loc de munca.Dar pe bune acum! Sunt cupluri care castiga amandoi un salariu de-al lui...si el.Doamne cat de zgarcit e! Deci nu mai pot! Plang de nu mai pot! Ca ma gandesc la ai mei cat de greu le-o fi crying Inainte sa plec ma intrebau daca am nevoie de bani.Chiar si ultimii bani mi-ar fi dat mie ca sa imi fie bine.Si zgarcitul asta nimic! Ce sa fac? sad

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum adica ce sa faci? Te duci la banca sau unde mai vrei tu si trimiti banii... chiar nu pricep de ce trebuie sa ii dai lui socoteala, si nu pricep de ce i ai cere voie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce trebuie să știe el tot ce faci tu cu banii tai? Ca tot nu ai un salariu fix, poți sa trimiți 100 200 fără ca el sa știe și ii zici ca atâta ai luat salariul, din 1300, luna asta ai doar 1100. E vina ta ca ii dai raportul.

| Julia92Anna explică (pentru anonim_4396):

Pai nu stiu unde sa merg ce sa fac
el stie.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Julia92Anna):

Cauta o banca sa faci transfer sau o chestie gen money gram sau ceva de genul știu ca este pe acolo și te duci, completezi formularul ăla și depui banii.

| Georgiana199306 a răspuns:

Serios? Cati ani ai? Eu cred ca poti sa-ti iei si singura deciziile, nu esti proprietatea lui, daca tine la tine cu adevarat, te va intelege. Este vorba de parintii tai, cei care te-au crescut, daca tu simti ca trebuie sa faci asta, fa-o.Invata sa te descurci singura si sa nu mai depinzi de altii.