| Stefaniaelena1234 a întrebat:

Hey! Ami place mult de un baiat dar din cate stiu el nu ma place si mai are si prietena.Cum sa-l uit il plac de vreo 4-5 luni. Sfaturi?

4 răspunsuri:
| metehne a răspuns:

Trebuie să accepti că nu e posibil (probabil in subconștient nu s-a produs 'ruptura').
Ocupă-ți timpul cu tot felul de activități astfel încât să nu-ți mai permită să te gândești la el.
Timpul le rezolva pe toate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste-te ca sunt baieti destui, merita atata bataie de cap pentru un baiat? totul se inlocuieste.

| ș53fan a răspuns:

Bună! Din păcate...nu o să îl poți uita prea curând... și mai trebuie să spun tot cu părere de rău că o soluție ca să îl uiți 100% nu există! Însă poți încerca să faci ceva care să îți facă mintea să se gândească la altceva; gen să asculți muzică într-un cuvânt să faci ce îți place, poate așa mai ai un moment de repaus de la a te gândi la el! Îmi pare rău pentru tine că nu poți fii cu el! Și eu sunt la fel! Ai Whatsapp? Câți ani ai? Dacă ai vrei sa mai vb pe Whatsapp? Daca este îmi dai mesaj pe site și îți las numărul eu acolo! Putere sa poți trece peste/sau mai bine noroc poate poate in viitor va Vedea acel băiat că îl iubești și va regreta și va veni la tine! Sper să îți fii fost cât de puțin de ajutor! Nu aștept funda, Pentru că poate va fi o altă persoană care îți va da un răspuns mai bun!

| SinguraticSingur2003 a răspuns:

Încearcă sa găsești pe cineva care te înțelege și te accepta așa cum ești. Eu așa am făcut... Merge.