Dacă ți-e rușine să-i spui poți lua singură o cremă depilatoare, o distribui pe locul în care vrei s-o epilezi, o lași un interval de timp, maxim 5-10 minute și apoi o îndepărtezi și să știi că nu doare deloc, eu folosesc una de la Avon cu care nu am avut probleme.
Dar să știi că este ceva normal, mama ta face același lucru pentru că este și ea fată, ca tine, și sigur va înțelege, chiar poți să-i spui la început că ți-e puțin rușine s-o întrebi dar nu mi se pare nimic rău în asta! Indicat este ca la vârsta ta să nu folosești încă lama pentru că îți va crește mai repede la loc, atunci când te epilezi cu cremă sau ceară se mai rup din rădăcini.Succes!
Nu are cum sa creasca mai repede. Da-mi un argument in favoarea afirmatiei tale.
Nu m-am referit la faptul că cu cât te epilezi cu lama va crește din ce în ce mai repede, ci la faptul că îl îndepărtează mai bine și va fi mult mai rar și nu va mai trebui să stea să aibă grija lui, va crește la fel de repede indeferent cu ce-l îndepărtez. Îmi pare rău dacă nu m-am exprimat corect, am vrut să exprim 2 lucruri odată și a ieșit cu totul altceva
Du-te si spune-i mama eu a epliez eu am 12 ani si ma epiles no sa stau cun subrat de doi metri
anonim_4396 întreabă:
Bogda5435n întreabă:
Cristian2026 întreabă: