Poate doar a ramas cu simtul datoriei si nu suporta asta. Cam asa sunt si eu. Sau te place si a gasit o modalitate si sa mai petreceti putin timp impreuna. Oricum, daca ea pleaca din tara eu zic sa-ti muti atentia in alta parte pentru ca o relatie de genul are 2% sanse de reusita si tu cum nici macar nu esti sigur ca te place nu prea vad niciun punct forte.
Eu cred ca mereu te va avea in mintea ei... ca o persoana zgarcita ![]()
Poti sa o intrebi de unul singur daca te place sau nu, ce mai ai de pierdut?
Poate ca da. Dar daca pleaca, nu-ti foloseste la nimic. Nu intra intr-o relatie la distanta.
Omule, parerea mea este ca te placea mult de tot, de aceea a tinut minte. Se gandea la tine.
Acum, spre binele tuturor, nu fa lucrurile mai complicate daca pleaca. (Stii la ce ma refer) Nu o face sa sufere si mai mult.Intradevar,ar fi frumos sa ii lasi ceva mic, cadou de ramas bun, ca sa te tina minte.Cred ca ar fi incantata. (ex-un lantisor,ceva mic, simbolic)
Asa poti sa faci lucrurile cat de cat clare si pentru ea, fara sa o faci sa sufere mai mult.(Adica fara sa-i spui stii eu te-am placut mereu dar acum pleci deci nu mai conteaza)Este un fel mai bland de a o spune, printr-un cadou mic de ramas bun.
Nu a fost sa fie...Da, eu cred ca te placea.