| euschwarz a întrebat:

Hey.buna TPU...am nevoie de un sfat de la voi: acum 1 an si 5 luni am cunoscut pe cineva care m-a schibat total. Desi ne-am vazut de max.15 ori..eu m-am indragostit nebuneste..si dragostea asta mi-a adus multe probleme. Ultima data, ne-am vazut vara trecuta pe 13 iulie..si de atunci am mai vb doar de cateva ori. El (desi mi-a dat semne ca ma place) nu ma cauta, are o prietena noua in fiecare zi etc... Pe de alta ne vedem foarte foarte foarte avand in vedere ca locuim in orase diferite. Ei insa m-am saturat de situatia asta si vreau sa il uit dar nu pot! Nu stiu cum sa fac...mi-am zis sa astept ca poate imi trece, dar nimic: sunt in aceeasi situatie de 1 an si 5 luni! Cum sa il uit o data pentru totdeauna caci nu mai pot!

Răspuns Câştigător
| puisor98 a răspuns:

Saracuta de tine puppy dog eyes e clar ca tipul nu te merita pentru ca cine te iubeste te cautawinking incearca sa cunosti si alti baieti, sa te imprietenesti su alti tipi, sunt sigura ca esti o fata frumoasa si vei gasi pe cineva care sa te merite :* nu te mai gandi la el oh go on considera-l un capitol incheiat happy cum spuneam incearca sa vb cu alti baieti si sigur te vei atasa de cineva si vei uita de el :* succes!

1 răspuns:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Cauta ceva util de facut.Gandeste-te ca este genul de om care te atrage, dar nu este el.Ca si cum iti place la nebunie o masina, dar e a vecinului.Atunci astepti pana iti poti permite una la fel, nu? Asa si in privinta lui.