| amdr001 a întrebat:

Hey! FUNDA! cu ajutorul vostru am convins-o pe mama in legatura cu un alt catel big grin sunt foarte fericita! big grin si cred ca imi iau la sfarsitul verii dupa ce vin din concediubig grin ce ziceti de rasa beagle? are cineva? sau ce ziceti de cum arata, comportament, dresaj, nu vrea neaparat copu and paste, ca am citit si eu TOATE site-urile, dar vreau niste pareri de la cineva care are mai binewinking sau cine nu are ce crede despre aceasta rasa? "beagle"

Răspuns Câştigător
| bubbiubbi a răspuns:

Cauta pe youtube : Beagle dogs 101, acolo o sa vezi exact ce iti trebuie despre rasa, e de la o emisiune, oricum eu zic ca e o rasa foarte dragalasa si frumoasa, sunt putin cam neastamparati din cate stiu eu dar se pot dresabig grin eu am shih tzu si este o dragalasenie pufoasa si dragutahappy jucausa (FOARTE) etc. si sa stii ca am trecut prin aceeasi lucru ca tinehappy.sa ai multa grija de cainele ce va urma sa ti-l iei si sa ii faci carnet de sanatate cu toate vaccinurile la zihappy e f important lucrul asta...sau daca tot ti-a murit catelusa, ai putea face un bine si sa adopti un suflet necajit de la un adapost sau de pe strada.de ce sa cumperi, in loc sa gasesti un suflet care are o soarta foarte nefericita si sa il iei cu tine...si cine zice ca nu poti gasi unul de rasahappy

| amdr001 explică (pentru bubbiubbi):

Mersi de raspuns! de raspunsuri mai bine ziswinking si celeilalte cateluse ii facusem carnet de sanatate, totul la zi, etchappy dar a avut puroi in uter, nu mancase 2 saptamani, doar o hraneam cu glucoza si iaurt (cu seringa), inainte sarea de la 1 metru jumate si atuncea nici nu putea sa mearga... i'a facut operatie, operatia a avut succes, dar dupa 3-4 zile de la operatie a murit din cauza ficatului (burta era umflata desi nu mancase deloc, iar culoarea pielii era galbena, ca a mortului)straight face deci nu imi este asa tare ca o murit, ca decat sa se chinuie asa, dar problema e ca incep sa plang cand imi amintesc ca nu era in stare de nimic, nici sa manance, sa mearga, sa latre nici nu mai aveam pretentii la asa cevastraight face si doar la 5 ani jumatate! cryingcryingcrying(((( era chihuahua japonez, si stii ca in general rasa asta e foarte energica, ce sa spun, si-a trait viata la maxim, mai ales in ultimul timp, se bucura de absolut orice... ma bucur ca acum se afla intr-un loc mai bun, chiar daca acasa ea se simtea cel mai bine straight face cred ca stii si tu cum e sa treci prin asa ceva happy din pacate straight face

1 răspuns: