Eu nu-ti recomanda ucoz. M-am uitat peste ce au ei si mi s-a parut greu pentru un incepator. Mai bine mergi pe variantele sigure ce Blogspot. Oricum is curios ce faci pana la urma. Te-ai hotarat despre ce scrii?
Pentru a-l crea iti recomand www.ucoz.ro (tutorial: http://www.youtube.com/watch?v=21DWamHpCTo). Plus, au foarte multe materiale ajutatoare pe forum.ucoz.ro.
Succes!
Pai depinde de ce soi de blog vrei sa-ti faci. Adica ce vrei sa postezi? Poze, povesti, video? Ca de asta depinde tot: cate pagini ai, ce tip de pagini, cum se cheama, etc.
Depinde ce soi de blog vrei sa-ti faci. Adica vrei sa pui poze, povesti, video? Ca de asta depinde cate pagini o sa ai, ce soi de pagini o sa fie, cum o sa le cheme.
Si despre ce vrei sa povestesti?
Cam toate blogurile au o pagina principala unde blogerul pune povestile, pozele, filmele, muzica etc. despre care scrie si apoi mai are alte pagini, de exemplu 'despre mine' si acolo scrie cine e el/ea.
Sau daca vrei sa povestesti despre papuci, atunci poti sa iti faci ca un soi de site, doar ca e blog si pui mai multe butoane in meniu: papuci labastri, papuci roz, papuci verzi.
Andre9 întreabă: