| IHateCensorship a întrebat:

Hey,
Mă simt foarte prost că vorbesc așa cu bunica mea, care are probleme cu memoria. Doctorul a spus că este normal la vârsta ei, dar bunica mea este un pic cam fitoasă. După ce a murit bunicul meu, a trebuit să ne mutăm la ea acasă ca să-i ținem companie și să nu aibă probleme. Problema este că, fiind fitoasă, ea insistă foarte mult pe anumite lucruri și îi dă mâncare normală cățelului nostru, care are insuficiență renală. Cățelul meu este pe un regim special cu mâncare specială, iar asta mă deranjează. Trebuie să-i explic că nu este bine ceea ce face și că, dacă continuă, îi face rău câinelui.

Ea, fiind mai fitoasă, mă ignoră și spune doar „bine, bine", de parcă nici nu-i pasă. Asta se repetă din nou după câteva zile, iar eu am ridicat puțin vocea la ea, ceea ce mă face să mă simt foarte prost, pentru că nu vreau să am probleme cu nimeni. Ne-am certat puțin, eu cu voce normală, pentru că nu este bine ce face, și ea insistând pe niște lucruri banale. S-a enervat puțin și a spus că cheamă poliția, că este casa ei. Trecând peste asta, acum amândoi suntem ok, dar vreau să-i fac un cadou și vreau să-mi cer scuze pentru cum m-am comportat. Mă gândeam la un buchet de flori, pentru că îi plac foarte mult florile bunicii mele.

Vreau să vă întreb cum pot proceda dacă se mai întâmplă asta, pentru că îmi este greu, dar este și o persoană dragă, pe care nu știu cât o voi mai avea în viața mea. Orice răspuns contează.

Răspuns Câştigător
| gabriela2201 a răspuns:

Nu risipi banii pe flori ca sunt scumpe...mai bine ii iei altceva. De asemenenea ar fi mai bine sa nu mai vada deloc bunica ta bolul de mancare al cainelui si sa nu ii lasi ei la indemana nicio mancare de caine. Ea e femeie in varsta, are probleme cu memoria. Chiar daca ar fi sanatoasa, asa sunt multe femei in tara noastra, le place sa ii dirijeze pe altii din familie. Eu am avut ambii bunici barbati de o bunatate rara dar ambee bunici foarte artagoase.

0 răspunsuri: