| HardcoreCountry a întrebat:

Hey!
Maine e ultimul episod din H2o sezonul 3 si am cateva intrebari:
1. Va mai fi si un sezon 4?
2. Emma nu a aparut in sezonul 3 deloc?
3. Zane se impaca cu Rikki?
Funda:X

25 răspunsuri:
| Rebecca a răspuns:

Nu va mai fi.sigh se termina...
Emma nu a aparut deloc.
Vom vedea ce se intampla cu rikki si zane

| CokoStar a răspuns:

O sa fie si sezonul 4, am cautat pe google : h2o season 4.

| ♥ Sorina a răspuns:

1.Nu stiu despre sezonul 4 dar cred ca nu va mai fi.
2. Ba da, a aparut cu un copil in brate si se pare ca e al ei [ in serial]
3. Cred ca da, ca totusi se iubesc si asa [ in serial]...

:] Papa!

| Mariidc a răspuns:

De la ce ora de ultimul episod?happy

| GeoBoY a răspuns:

Ultimul episod al sezonului 3 din H2o Just add water, nu are un final prea bine definit, ba chiar ofera noi portite ( pe cand daca Emma aparea la final si toti ceilalti la cafenea ar fi fost genul de sfarsit Happy End; pe cand prin aparitia doar a unora dintre personaje, a facut sfarisitul sezonului sa nu fie mai mult de-atat, finalul H2o, precum ridica si mai multe intrebari) nu unul curajos. De aceea eu sincer CRED ca va mai urma o continuare H2o: sezonul 4 ori un film (ceea ce ar fi mult mai profitabil; rezulta mai posibil)

Sunt aproape sigura ca in continuare H2o va fi vorba si de neintelegerea, gelozia Bellei si a Emmei. Bella (Indiana Evans) ar putea fi geloasa pe Emma Gilbert(Claire Holt)deoarece ea este o prietena mai veche cu fetele, inca o sirena. Ceea ce ridica noi intrebari? De ce fetele nu le-au spus Bellei de Emma (si de aceea o posibila urmare ar fi ca bella sa descopere accidental ca si Emma este sirena, ba chiar sa fie suparata ca Rikki Chadwick-Cariba Heine si Cleo Sertori-Phoebe Tonkin nu i-au spus)?

CITIT ASTA SI VETI INTELGE TOT DESTRE H2O CE AFOST SI CE URMEAZA:*
AM vazut mesajul tau cam tarziutongue ca iti ziceam mai de mult
pop

| GeoBoY a răspuns:

UITATIVA LA TOT...ESTE INTERESANT

Ultimul episod al sezonului 3 din H2o Just add water, nu are un final prea bine definit, ba chiar ofera noi portite ( pe cand daca Emma aparea la final si toti ceilalti la cafenea ar fi fost genul de sfarsit Happy End; pe cand prin aparitia doar a unora dintre personaje, a facut sfarisitul sezonului sa nu fie mai mult de-atat, finalul H2o, precum ridica si mai multe intrebari) nu unul curajos. De aceea eu sincer CRED ca va mai urma o continuare H2o: sezonul 4 ori un film (ceea ce ar fi mult mai profitabil; rezulta mai posibil)

Sunt aproape sigura ca in continuare H2o va fi vorba si de neintelegerea, gelozia Bellei si a Emmei. Bella (Indiana Evans) ar putea fi geloasa pe Emma Gilbert(Claire Holt)deoarece ea este o prietena mai veche cu fetele, inca o sirena. Ceea ce ridica noi intrebari? De ce fetele nu le-au spus Bellei de Emma (si de aceea o posibila urmare ar fi ca bella sa descopere accidental ca si Emma este sirena, ba chiar sa fie suparata ca Rikki Chadwick-Cariba Heine si Cleo Sertori-Phoebe Tonkin nu i-au spus)?

Ati observat ca prietenul Emmei nu a mai aparut in sezonul 3? Sau mai bine spus prietenii : Ash (Craig Horner) si/ sau Byron (Christopher Poree).

Dar si celalte personaje?

Brittany Byrnes - Charlotte Watsford
Angus McLaren- Lewis McCartney
Burgess Abernethy - Zane Bennett

Cand?

Imediat ce termina de turnat filmul Claire Holt se va face si scenariul; cred ca peste un sau doi continuarea va fi gata... Dar pana ajunge in Romania

PS: exista o revista a serialului

H2O-culise
http://www.youtube.com/watch?v=SNLCY_rZGKE

Claire Holt in The messengers 2
http://www.youtube.com/watch?v=B1MRJ2HI61M

H2o sezonul 4

http://www.youtube.com/watch?v=LAFEDIKfSPk&feature=player_embedded

| roxyS a răspuns:

1)Da,va mai fi un sezon 4
2)Nu,dar in sezonul 4 va aparea si vor fi 4 sirene
3)Cred ca pana la urma ramane cu el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da va mai fi sezonul 4 in; oculemmei sti ca este bella si mai vine una roscata dar nu stiu daca bella pleaca sau ramane

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Da va mai fi si sezonul 4 .2.Nu.Am auzit ca a avut cancer si a murit.3.Zane si Rikki vor ramane amici nu iubiti fiindca Rikki nu mai are incredere in el.Sunt popa_teodora67

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.eu cred ca va mai si sezonul 4.
2. Emma nu a aparut in sezonul 3 pentru ca a plecat in vacanta cu familia.
3. Zein incearca sa se impace cu rikki dar ea incearca sa il evite

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da va mai fi.nu a aparut dar va aparea iar cei doi se impaca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. daa

2.nu a mai vrut sa joace... a facut de curand un film "Messengers 2: The Scarecrow "

3.nu stiu ca nu am apucat sa vad ultimul episoodcryinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai :
1. Nu stiu dar sper sa mai fie.
2.Se aude ca Emma a murit intr-un accident de masina nu stiu daca este adevarat dar asa am auzit.
3.Nu stiu daca se vor impaca dar dupa cate a facut Zane nu prea mi-ar placea.:X:X:*:*big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, va mai fi si un sezon patru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ema nu a aparut in sezonul 3 deloc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum stiu nu va fi sezonul 4 dar.cne stie
Ema nu a aparut
zane o tradeaza pe Rikki plecand cu Sofy pe Maco dar nu`i spune ca RIkki Bella si Cleo sun sirene

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zane se va impaca cu Rikky:-p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va fi si sezonul 4 am citit pe net

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ema nu este in H2O sezonul 3 din cauza ca s-a mutat in europa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna vreau sa vad ultimal episod din h2o fanul vostru mare ionut papa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da va mai fi un sezon 4, Emma nu a aparut deloc, nu

| Girl25 a răspuns:

Hey ..Scuze ca raspund asa tarziu dupa ce ai pus intrebarea dar stiu sa-ti raspundwinking
1.Va mai fi
2.Nope,nu a aparut dar se intoarce in sezonul 4

Funda pls?

| cosmynass a răspuns:

Hei xD
Stiu, stiu, e foarte tarziu pentru inca un raspuns laughing dar tot vad intrebari cu "va mai fi un sezon 4", si ma gadila degetele sa nu raspund laughing

1) Toata lumea spune ca da.In general va fi despre Emma si Bella (gelozie...), dar de ce sa nu fie si despre altceva? Poate atunci cand se intoarce Emma, nu va mai fi sirena straight face Ar fi interesant...

2) Nu, nu a aparut. Daca ai auzit zvonuri despre Emma ca ar fi murit, afla ca sunt toate falsewinking

3) Sincer...am si uitat laughing Cred ca da, nu stiu.

| h2osireneleh2o a răspuns:

Cred ca va aparea si sezonul 4