Nu va mai fi. se termina...
Emma nu a aparut deloc.
Vom vedea ce se intampla cu rikki si zane
1.Nu stiu despre sezonul 4 dar cred ca nu va mai fi.
2. Ba da, a aparut cu un copil in brate si se pare ca e al ei [ in serial]
3. Cred ca da, ca totusi se iubesc si asa [ in serial]...
:] Papa!
Ultimul episod al sezonului 3 din H2o Just add water, nu are un final prea bine definit, ba chiar ofera noi portite ( pe cand daca Emma aparea la final si toti ceilalti la cafenea ar fi fost genul de sfarsit Happy End; pe cand prin aparitia doar a unora dintre personaje, a facut sfarisitul sezonului sa nu fie mai mult de-atat, finalul H2o, precum ridica si mai multe intrebari) nu unul curajos. De aceea eu sincer CRED ca va mai urma o continuare H2o: sezonul 4 ori un film (ceea ce ar fi mult mai profitabil; rezulta mai posibil)
Sunt aproape sigura ca in continuare H2o va fi vorba si de neintelegerea, gelozia Bellei si a Emmei. Bella (Indiana Evans) ar putea fi geloasa pe Emma Gilbert(Claire Holt)deoarece ea este o prietena mai veche cu fetele, inca o sirena. Ceea ce ridica noi intrebari? De ce fetele nu le-au spus Bellei de Emma (si de aceea o posibila urmare ar fi ca bella sa descopere accidental ca si Emma este sirena, ba chiar sa fie suparata ca Rikki Chadwick-Cariba Heine si Cleo Sertori-Phoebe Tonkin nu i-au spus)?
CITIT ASTA SI VETI INTELGE TOT DESTRE H2O CE AFOST SI CE URMEAZA:*
AM vazut mesajul tau cam tarziu ca iti ziceam mai de mult
pop
UITATIVA LA TOT...ESTE INTERESANT
Ultimul episod al sezonului 3 din H2o Just add water, nu are un final prea bine definit, ba chiar ofera noi portite ( pe cand daca Emma aparea la final si toti ceilalti la cafenea ar fi fost genul de sfarsit Happy End; pe cand prin aparitia doar a unora dintre personaje, a facut sfarisitul sezonului sa nu fie mai mult de-atat, finalul H2o, precum ridica si mai multe intrebari) nu unul curajos. De aceea eu sincer CRED ca va mai urma o continuare H2o: sezonul 4 ori un film (ceea ce ar fi mult mai profitabil; rezulta mai posibil)
Sunt aproape sigura ca in continuare H2o va fi vorba si de neintelegerea, gelozia Bellei si a Emmei. Bella (Indiana Evans) ar putea fi geloasa pe Emma Gilbert(Claire Holt)deoarece ea este o prietena mai veche cu fetele, inca o sirena. Ceea ce ridica noi intrebari? De ce fetele nu le-au spus Bellei de Emma (si de aceea o posibila urmare ar fi ca bella sa descopere accidental ca si Emma este sirena, ba chiar sa fie suparata ca Rikki Chadwick-Cariba Heine si Cleo Sertori-Phoebe Tonkin nu i-au spus)?
Ati observat ca prietenul Emmei nu a mai aparut in sezonul 3? Sau mai bine spus prietenii : Ash (Craig Horner) si/ sau Byron (Christopher Poree).
Dar si celalte personaje?
Brittany Byrnes - Charlotte Watsford
Angus McLaren- Lewis McCartney
Burgess Abernethy - Zane Bennett
Cand?
Imediat ce termina de turnat filmul Claire Holt se va face si scenariul; cred ca peste un sau doi continuarea va fi gata... Dar pana ajunge in Romania
PS: exista o revista a serialului
H2O-culise
http://www.youtube.com/watch?v=SNLCY_rZGKE
Claire Holt in The messengers 2
http://www.youtube.com/watch?v=B1MRJ2HI61M
H2o sezonul 4
http://www.youtube.com/watch?v=LAFEDIKfSPk&feature=player_embedded
1)Da,va mai fi un sezon 4
2)Nu,dar in sezonul 4 va aparea si vor fi 4 sirene
3)Cred ca pana la urma ramane cu el
Hey ..Scuze ca raspund asa tarziu dupa ce ai pus intrebarea dar stiu sa-ti raspund
1.Va mai fi
2.Nope,nu a aparut dar se intoarce in sezonul 4
Funda pls?
Hei xD
Stiu, stiu, e foarte tarziu pentru inca un raspuns dar tot vad intrebari cu "va mai fi un sezon 4", si ma gadila degetele sa nu raspund
1) Toata lumea spune ca da.In general va fi despre Emma si Bella (gelozie...), dar de ce sa nu fie si despre altceva? Poate atunci cand se intoarce Emma, nu va mai fi sirena Ar fi interesant...
2) Nu, nu a aparut. Daca ai auzit zvonuri despre Emma ca ar fi murit, afla ca sunt toate false
3) Sincer...am si uitat Cred ca da, nu stiu.