| zuzu_3087 a întrebat:

Hey puteti sa imi spuneti si mie daca mori otravit simti ceva?big grin...mrs mult:*:*

29 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

E ceva greu de descris in cuvinte. Mori in chinuri profunde. Simti cum se scurge viata din tine. E o moarte lenta si dureroasa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E probabil cea mai groaznica moarte. Simti o stare cumplita de rau, greturi, varsaturi, dureri abominale ingrozitoare.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

O moarte groaznica dupa chinuri cumplite. Daca totusi nu se produce decesul esti nenorocit pe viata.

| oz a răspuns:

Simti.Eu am vazut un caine care a fost otravit de oameni. S-a chinuit foarte mult pana a murit.Depinde si ce fel de otrava, unele din cauza aciditatii foarte mari iti lichefiaza stomacul si oraganele interne care au intrat in contact cu acestea.

| c0rn3l1uss a răspuns:

Nu.
Uita-te pe eticheta ca trebuie sa scrie.
Moarte in chinuri sau moarte pe loc. thinking

| hamsterx a răspuns:

straight face as putea sa-ti zic: incearca, dar p bune acum, dc t procupa problemele astea? happy
si eu sunt de parere ca simti ceva straight face

| JoJo a răspuns:

Nu poate sa-ti raspunda nimeni concret ca n-a murit nimeni de pe TPU otravit ca sa-ti spunahappyhee hee

| mariaw a răspuns:

Iti dai seama ca toti cei care descriu senzatia au incercat, dar s-au facut bine doar ca sa relateze si altora grozavele impresii ale unei experiente de neuitat.

| hiphopbeatz a răspuns:

Intrebare la intrebare: R U Okay?

pace!

| radu75 a răspuns:

Daca ti pui o asemenea intrebare e de rau! Gandeste-te la lucruri mai frumoase, cauta ti in continuare perechea ideala, omul cu care vei avea mostenitori. Vreai ca tu sa fii veriga slaba din tot lantul? Ne nastem, traim şi in final ne inmultim, de asta traim pe pamantul asta! Chiar ca si curiozitate nu ai nevoie de raspunsul la intrebarea asta! Live your life!

| DianaLostInDreams a răspuns:

Ma sperii worried De ce ne intrebi asta?

| waXonwaXoff a răspuns:

Stai sa vad...

| Sniper a răspuns:

Daca vrei sa te omori, iti propun cianura sau otrava de soarecibatting eyelashes
Daca nu, atunci iti spun ca moartea prin otravire, este cea mai dureroasa.

P. S: Nu e din experienta propie!

| ndddiana a răspuns:

Sa nu iti treaca prin cap asa ceva.
In nici un caz sa nu faci asta...
Nuh pune la suflet orice. nu are rost.
Be happy girl. life is beautiful.
Cand te enerveaza ceva sau te supara gandeste-te la ceva frumos sau la ceva ce abia asteptzi si sa vezi ca dintr-o data ai chef de viata si zici,, Ce Dreq. Nu imi mai pasa de nimic,, si gata.laughing nuh mai esti suparata
Serios Vorbind.
Ai grija de tine si nu te lasa infulentzatahappy
:*:*

| remus a răspuns:

Nu simti nimic? suntem otraviti zi si noapte moral, fizic si plecam din aceasta viata cu un gust amar de viata irosita!

| maria1992 a răspuns:

Nu stiu, nu am incercat niciodatalaughing Dar oricum, depinde de otrava.Citeste Doamna Bovary.pana in final s-a otravit si a avut parte de o moarte cumplita. Cel mai sigur ii sa te impusti in cap dar ii greu de obtinut un pistollaughing Oricum, sa nu-ti treca prin gand vreo idee, nu se merita...oh go on

| nutzu' a răspuns:

Pai daca mori nu mai simti nimic, cel putin eu asa stiam happy

| scumpik a răspuns:

Crede-ma e oribil pentru ca si animalul meu a murit astfel si am suferit mult pana si eu pentru el exact ca pentru o persoana.stiu intrebi ca om nu animal dar cred ca e aceeasi durere sau nu stiu cum sa-ti explic. daca chiar ti se intampla ceva gandeste-te ca multi oameni ar da orice pentru viata, pentru ani.

| alex2009 a răspuns:

Acele simptome care le simti sunt declansate de corpul tau care incearca sa scape de acea otrava si sa se apare pentru a ramane in viata

| beny a răspuns:

Crede-ma sigur ca da durere si inca multa pai ce vrei sa te otravesti? Doamne fereste sa nu iti treaca asa ceva prin gand big grin

| silvio a răspuns:

Da, simti imediat cat ai fost de idiot ca ai facut-o...

| valygaby94 a răspuns:

Depinde de otrava, de cum e administrata... treptat s au odata. Dar ma gandesc ca nu o sa fie o moarte usoara. Daca tot te gandesti la prostii, macar motiveaza te.

| realitatea0101 a răspuns (pentru valygaby94):

Aveti dreptate. Feriti-va cat puteti de ingerarea unor substante toxice caci durerile groaznice... si urmarile, daca reusiti sa supravietuiti otravirii, sunt foarte greu de suportat, distrugandu-va din toate punctele de vedere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de otrava, dar daca ai de gand sa termini cu viata asta ia ceva tare, sa nu simti prea multe, (cred ca daca iei somnifere, multe somnifere nu ai sa simti nimic, doar somnolentza)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu imi pun intrebarea asta dya chiar in momentul asta dar nu cred ca e binecrying((

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, niste chinuri groaznice... Nu te mai gandi la asa ceva. Doamne Fereste! ma sperii fato!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Insiarka si ai sa vezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma nu stiu eu unul vreau sa ma impusc in cap

| florin261981 a răspuns:

Va rog si eu pe care stiti o otrava puternica care sa omoare un om mai repede fara sa te chinui...multumesc