Inseamna ca iubitul tau nu are incredere destula in tine! Iar tu trebuie sa faci ceva sa eu intorci aluia si va fi bine
Daca el te face c***a fara sa te intrebe macar ce e cu poza, de cand e si cu ce ocazie e facuta, atunci nu merita sa fie iubitul tau.
Buna! Vb cu iubitul tau si spune-i exact cum s-a intamplat, spune-i ca nici macar nu-l cunosti pe tipul respectic, ci ca doar a fost dragut si te-a ajutat sa strangi cartile, pe care le scapasei jos din cauza ca ala mergea neatent pe hol si te-a lovit din greseala, si tu l-ai pupat pe obraz din recunostinta, nu pentru ca-ti place de el. Zi-i iubitului tau ca tu pe le il placi si la el tii, iar celalt tip nici nu te intereseaza, nu l-ai vazut decat o singura data si atunci intamplator si la scoala, deci nu e adevart cum zice "prietenul" ala al iubitului tau care isi permite sa te jigneasca in asa hal si acre afirma ca te duci la intalniri cu baietii, cand tu de fapt erai la scoala, nu in alta parte, cand v-a surprins cu acea poza. si mai spune-i iubitului tau ca ala nu e un prieten bun pentru el daca vrea sa-i ditruga voit relatia si il minte, ca sa-l raneasca si pe el si pe tine, si sa va faac sa va certati si poate chiar sa va despartiti, asa ca atat din respect fata de prorpia lui persoana, cat si din respect afta de tine, iubita lui, ar fi cazul sa rupa relatia cu mincinosul si intrigantul lui prieten. Bafta! Sper sa teimpaci cu iubitul si sa ai parte din nou de toata atentia si afectiunea lui, dar mai ales de increderea lui. Bafta, sa fiti fericiti, sa va iubiti unul pe altul si sa aveti un an minunat!
Eu ti-as sugera sa il lasi pe iubitul tau ca totusi " curva " e putin cam deplasat. Nu ai facut ceva atat de exagerat ca sa iti spuna asa. Pur si simplu l-ai pupat pe obraz, e doar un mic gest pentru ca a fost dragut. Asta e parerea mea. Mult succes .
Sfatul meu este sa il lasi pe iubitul tau, arata-i ca poti si fara el. Si cuvantul pe care ti l-a adresat este foarte exagerat pentru micul tau gest.Dar totusi incearca sa ii explici situatia ca sa isi dea seama pe cine a pierdut. O simpla parere:*. Sper ca te-am ajutat.
anonim_4396 întreabă: