| Asia29 a întrebat:

Am o intrebare simpla pentru voi. Ce sa fac cand ma plictisesc? fundita! :*

Răspuns Câştigător
| GossipGirlD a răspuns:

Uita`te la un film sau serial. Cu asta nu grsesti niciodata. Daca iti place, poti sa citesti o carte. Uita`te la tv. Vorbeste pe mess, sau hoinareste pe Facebook, Wikipedia sau Google. Mie imi place sa mai caut poze pe Weheartit. Sunt numai poze artistice cu citate, e foarte dragut. Sau cand nu am chef de niciunele, stau si raspund la intrebari.batting eyelashes Sper ca ti-am fost de ajutor. Bafta. :* mi-ar folosii foarte mult o fundita. big grin

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa pleci undeva.

| Dina a răspuns:

Nu e chiar simpla pentru mine personal)
Dar poti face bratari ale prieteniei(daca te atrage acest lucru),citi ceva de aventura,sau viziona un film la fel de aventura,sa desenezi(la fel daca iti place),stai pe TPU daca ti-i interesant,mai stai pe net din cind in cind,te plimbi cu prietenii.Dar acum ca incepe scoala nu cred ca o sa ai timp de plictiseala, si chiar daca se intimpla, trece si astawinking

| CristiPavel a răspuns:

Am scris aici 12 modalitati de a face acest lucru:
http://castigatimp.com/......depresiva/

| GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal a răspuns:

Te iei de cur si sari in sus.

| Bia1Trice a răspuns:

Hello! big grin Foarte simplu poți învăța laughing ( dar cine face asta? ) Poti ieși cu prietenele, te poți uita la filme, alege-ți câte un nou look pentru fiecare zi, fă cât mai multe poze cu cei dragi editează-le, pune-ți amprenta pe fiecare lucru din camera ta. scuze nu prea am inspirație sad Bye Bye

Întrebări similare