| BestUser00 a întrebat:

Am o problema sad De acum ceva ani m-am indragostit de o fata superbaaaa (am 14 ani) si cand mi-am facut curaj sa-i zic ce sentimente am.ea a zis ca i place de altcineva.Nu pot trece pesteee (prima mea mare iubire) pe langa faptul ca mia spulberat inima, acuma cladeste o relatie cu un fost prieten in care ei sunt foarte apropiati, isi petrec mai tot timpul impreuna si eu normal is superrrr gelosss nu mai stiu ce sa fac is distrus!
Orice raspuns este bine venit! (cel mai bun funda ) Please help meeee.

Răspuns Câştigător
| lunathemoon a răspuns:

OK pai eu sunt fata si acuma iti zic ce cred happy Imprieteneste-te cu ea! Fiti cei mai buni prieteni(aproape.) asa te va cunoaste mai bine si tu o vei cunoaste pe ea si va veti da seama amandoi daca va potriviti sau nuwinking
Sau...o varianta mai ciudata... fa-ti si tu o prietena.Asa,daca te place va fi si ea geloasaaaaawinking ca tine si o sa se apropie de tine
Daca ni una din metode nu functioneaza inseamna ca asta e happy Dar e bine ca i-ai zis ceea ce simti! happy
Sper ca te-am ajutat happy

| BestUser00 explică (pentru lunathemoon):

Ms happy dar de prieteni suntem deja chiar destui de buni.
Voi incerca ambele metode mersiwinking

| BestUser00 explică (pentru lunathemoon):

Inca ceva... azi am aflat ca este in tradevar intr-o relatie...si cand ii vad in preuna (sunt din clase paralele) imi vine sa il iau de gat pe baiatul acela si sa-l arunc pe geam! sad

| Rahzy a răspuns (pentru BestUser00):

Trebuie sa incerci sa o uiti...e cea mai buna metoda, sigur ca va fi greu la inceput, dar trebuie sa treci peste...pentru ca altfel o sa ai de suferit straight face si poate este cineva mai bun chiar in fata ta happy

4 răspunsuri:
| Rahzy a răspuns:

Pai cu trecerea timpului o sa fii mai bine...iti poti petrece timpul cu persoane care te inteleg si care te fac sa te simti mai bine, prietene fete poate...happy