Buna!
Mesaje de dezamagire in dragoste:
-Toti in care am crezut... m-au lasat cand n-am avut
-Nu mai am incredere in tine, pleaca... sa nu mai vorbesti cu mine.
-Am crezut in tine, mi-ai promis ca ma vei sprijinii, acum e prea tarziu sa iti mai revii...
-DND... m-a dezamagit iubirea...
-Nu te mai uita la mine, m-ai pierdut...
-Daca ieri eram apropiati astazi nu mai suntem frati...
-Ai gresit iti pare rau, numai esti in sufletul meu.
-Nu mai am nicio speranta sa te mai intalnesc in viata.
-Ai prieteni langa tine doar atunci cand iti e bine...
-Daca ar fi sa ma gandesc, nu mai am de ce s-o iubesc...
-A fost, a fost... dar s-a terminat!
-Dezamagit, trist, spulberat, nu mai am nimic de comentat!
1. Cand m-ai avut alaturi nu m-ai pretuit, acum stam deoparte, si-ti pare rau de toate, si-ti dai seama "Ca ma iubesti". Eu te-am iubit, dar acum de iubirea mea are altcineva parte, de la care primesc ceea ce tu nu mi-ai oferit DRAGOSTE, FIDELITATE. Acuma nu mai vreau sa stiu de tine, nu-mi mai spune ca simti ceva pentru mine, ai trecut, ai fost si ai disparut, a trecut si te-am uitat.
2. Daca as putea as zbura la fiecare lacrima ce plange in ochii tai pentru mine, as culege-o cu buzele si ti-as umezi cu ea gurita uscata de dor… dar am uitat sa zbor
3. Dragostea adevarata nu are un sfarsit fericit. Dragostea adevarata nu are sfarsit!
4. Despartirea noastra a fost cruda si ma bucur ca esti la departare pentru ca nu poti sa-m vezi ochii care plang fara incetare.
5. Status pentru cel ce-l citeste, eu nu mai trebuie sa il citesc pentru ca il scriu si il traiesc in fiecare zi: tristetea e sora mea geamana, ma iubeste si nu ma lasa singur/singura niciodata…
6. Pacatul nu are uneori limite si se poate identifica cu infinitul, atunci cel mai mare pacat al meu este ca te iubesc in infinit!
7. Petalele care cad nu se mai lipesc, inimile care se despart nu se mai unesc, lacrimile care curg nu se mai opresc.
8. Nu sunt aici pentru tine, nu sunt aici pentru cineva, sunt doar pentru mine, ma odihnesc in singuratatea mea…
9. Ploua acum… Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie… atat de mult imi este mi-e dor de tine!
10. Va venii odata vremea cand vei zice: "Acum sunt pentru tine, nu sunt pentru alta", iar eu in lacrimi iti voi raspunde:"Ai fost pentru mine acum fi pentru alta".
11. Cel mai trist lucru in viata e sa-l vezi pe cel care il iubesti iubind pe altcineva.
Te-am iubit neconditionat… acesta a fost raul meu. Am fost langa tine cand erai la pamant, am fost umarul tau cand ai avut nevoie. Si, cum spuneam la inceput, m-ai folosit doar! Asta simta, asa am simtit atunci si asta simt acum! Folosita, tradata, mintita!
Ma doare ca tocmai de la tine vine asta. Cum crezi ca m-am simtit cand ma intalneam cu fosti clienti, colaboratori? Erau socati… ma intrebau… de ce? Ce puteam sa le spun? Ridicam din umeri ca o proasta… asta faceam… Eram persoana „non grata". Ce puteam face cand m-ai izgonit ca pe un caine?
Nu ti-am cerut nimic, deci am nimic… Ma privesc in oglinda, oglinda vietii mele. Daca ma intrebi ce vad? Vad ca nu am nimic, credeam ca te am pe tine, dar se pare ca esti foarte departe, ma eviti mai tot timpul, ma alungi cu vorbe grele ce aduc doar suferinta in sufletul meu…
Mesaje de dezamagire prieteni:
1) Prietenii falsi sa dea buzz, acum fac prezenta
2)Prietenii ramân prieteni. Cei care nu ramân … înseamna ca n-au fost
3)Un cerc de prieteni nu se face cu compasul…
4)Un prieten adevarat iti da bani si nu tii cere inapoi, un prieten fals iti da ceva, ii esti dator cu viata
Prieteni ca tine gasesc la orice colt de strada.
Lumea asta te distruge, Te induce in eroare, Fura tot si apoi fuge, Te raneste si te doare!
Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare. :-J
Daca razi, toti vor rade cu tine? daca plangi, vei plange singur
O prietenie care ia sfarsit n-a existat de fapt.
5)Prietenia adevarata e ca atuni cand faci pipi pe tine. Toata lumea poate vedea asta, dar numai tu stii sentimentul caldut pe care il aduce
♥Lumea asta te distruge, Te induce in eroare, Fura tot si apoi fuge, Te raneste si te doare
"Vreau sa simt din nou ca pot sa zbor Am incercat dar nu te pot uita asa usor.Mor incet.simt cum totul ma doboara Hai sa o luam de la inceput, suferinta sa dispara."
[♥]Dacaa`sunt subiect d Barfa`Tu cretinoo esti oo tarfa`[♥"
Multe barfe. multe tarfe. asa-i viata cand te`apuc greata. daca vrei iti dau eu un subiect de barfa. viata`i cea mai scumpa tarfa
1.Niciodata Plina De Mine…Intotdeauna Satula De Voi!
2.Stiti ce urasc eu cel mai mult in viata asta, prostia si stiti dc… pentru ca se raspandeste.
3. In viata trebuie sa fi sigur pe tine… sa nu ai incredere in nimeni… ca si cei mai buni prieteni s-ar putea sa te dezamageasca… gandeste`te si fi sigur pe puterile tale nu a altora!
Sper ca te-am putut ajuta!
O seara frumoasa!
Nu pot… nu vreau sa pot… ma doare atat de tare dorul de tine uneori si nu stii! E tarziu, sunt singura, ironic nu? Sunt cu tine inca dar, totusi, singura! Ma pierd in randuri scrise pentru tine… Ma pierd mereu in amintirile cu tine!
Sunt eu, singura din nou! Eu cu mine, de prea multe ori doar eu cu mine… Cu tine de prea putine ori! Imi este frica sa te mai iubesc si, de cate ori o fac, ma amgesti din nou!
Ma ranesti cu vorbele tale! Sunt si eu om: plang, rad, oftez si sufar. Ma intreb daca stii? Nu sunt un obiect pe care-l folosesti si pe urma il uiti pana la urmatoarea revedere. Imi spui mereu ceva de genul „ce ai?"… „de ce esti atat de suparata?" in loc sa-mi spui cuvinte calde de care am atat de multa nevoie. Le astept ca pe o ploaie calda de vara, senina, sa-mi spui ca-ti este dor…
Imi este dor, dupa atat de multa asteptare, sa fiu cu tine doar pentru o clipa pe care o strici cu cuvinte goale… seci… Cand nu te vad, zilele par ani, cand nu te aud simt cum te pierd! Te indepartezi tot mai mult si, totusi, cand ne revedem nu pot sa nu te cert. Imi dai motive, le creezi, ma provoci… doar ca sa nu ne iubim. La ce folos?
Mai tii minte la inceputuri cum ne iubeam, cum mai mereu eram plecati in lume? Nu ne mai pasa decat de noi, de dragostea noastra. Imi este atat de dor… mai mareu imi pregateai cate o surpriza, fiecare clipa aducea ceva nou, palpitant… Eram doar noi si iubirea noastra! Nu pot sa cred cum ai uitat toate acestea.
Surpriza pe care mi-ai pregatit-o la inceput de an m-aa lasat fara drept la replica: suspendarea din postul meu! Cum ai putut fi atat de crud? N-ai avut curajul da a-mi spune in fata (semn de lasitate!) Ce rau ti-am facut de ai avut asa inima sa faci asa ceva?
Te-am iubit neconditionat… acesta a fost raul meu. Am fost langa tine cand erai la pamant, am fost umarul tau cand ai avut nevoie. Si, cum spuneam la inceput, m-ai folosit doar! Asta simta, asa am simtit atunci si asta simt acum! Folosita, tradata, mintita!
Ma doare ca tocmai de la tine vine asta. Cum crezi ca m-am simtit cand ma intalneam cu fosti clienti, colaboratori? Erau socati… ma intrebau… de ce? Ce puteam sa le spun? Ridicam din umeri ca o proasta… asta faceam… Eram persoana „non grata". Ce puteam face cand m-ai izgonit ca pe un caine?
M-ai umilit ca pe cel mai mare dusman al tau si totusi eram iubita ta. N-a contat… nu te interesa ca eram singura si sufeream. Afisam un aer vesel ca tu sa nu-mi vezi suferinta, purtam ochelari
de soare ca sa nu vezi lacrimile.
Am trecut si peste asta! Din nou lovitura de gratie. Imi blochezi un amarat de card si nici atunci nu ai avut curaj sa ma suni sa-mi spui. Evident, tot eu sunt cea blamata, tot eu sunt cea neinteleasa…
Ai idee cata suferinta imi aduci si cate lacrimi, stii cum e sufletul meu? Cum ai putut fi atat de crud cu mine, cea pe care pretinzi ca o iubesti?
Dupa toate astea, m-ai scos din afacerea ta, din firma ta, din viata ta. Cu toate astea nu ma pot desprinde de tine. Te rog sa te puni o clipa in locul meu, in viata mea, in inima mea. Zilele trec, sunt tot singura, asteptand un semn de la tine.
Saptamani, tot singura, sarbatori petrecute tot singura, te astept. Viata mea e o continuua asteptare si tu nu esti sa-mi simti singuratatea, disperarea ce se sadeste adanc in sufletul meu, nu esti sa-mi vezi lacrimile sa mi le stergi cu soapte fierbinti, nu esti langa mine.
Am nevoie de tine, te astept si uneori nu mai stiu ce astept. As putea sa-ti spun ce: pe tine, cred. Il astept pe cel de care m-am indragostit pe cel pe care-l iubesc… Sper ca te-am ajutat :*
Gavrilutadaniel întreabă: