| SupMates a întrebat:

Hey TPU!
Daca nu te intelegi cu aproape nimeni,ce probleme de care nu realizezi ai putea avea,probleme care sa Ii indeparteze pe toti(am o igiena buna, asta iese din calcul)
Funda la cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| LeryaKim0907 a răspuns:

big grin S-ar putea spune ca e si o vacanta pentru tine. Totusi ai grija, sa nu te izolezi, sa nu renunti la gandul ca ai nevoie de prieteni. E posibil sa ai o personalitate mai speciala pe care nu toti o pot aprecia. Asteapta momentul cand vei intalni pe cineva care te va accepta asa cum esti. Nu te chinui sa te imprietenesti cu cineva care nu merita prietenia ta.
Profita. In acest timp, ai vreme sa-i observi pe ceilalti. Sa vezi ce calitati apreciezi intr-un om, ce calitati nu. Nu-i o tragedie. Fa haz de necaz. big grin
Vezi si tu, mai cizeleaza-ti unele trasaturi. Controleaza-ti reactiile. Si, la timpul potrivit, va aparea acel prieten care iti va aprecia chiar si defectele. Acela va fi un om sincer. Colegii tai sunt doar superficiali.winking NU-TI FA GRIJI! TOTUL VA FI OK!

10 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Eu vreau sa cred ca oamenii care sunt oarecum evitati sunt mai greu de manipulat, se impun mai bine, altfel spus, e greu sa profiti de ei, si, din aceste cauza lumea ii evita.

| SupMates explică (pentru OldSoul):

Nu neaparat, uneori am momente in care ma concentrez maxim pe ceea ce fac sau zic si momente cand ma poti manipula foarte usor, acum depinde, uni sunt maestri in manipularea altor persoane, imi vin in minte cateva persoane...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie pe hartie tot ce-ti place tie sa faci. Apoi cauta pe Facebook ( ca de-aia exista) grupuri si pagini pe acele topicuri. Vei vedea cu cati te intelegi bine si cati prieteni iti faci. Chiar prieteni pe viata in cantitati mari. Si in cazul asta poti sta si nespalat.

| Chubby2104 a răspuns:

Probabil comportamentul tău nu este unul tocmai suportabil. Sunt nenumarate variate.

| SupMates explică (pentru Chubby2104):

Eh,probabil,cel mai ciudat este cand realizezi ca este ceva gresit la tine dar nu sti sigur ce si cum poti remedia problema...

| Chubby2104 a răspuns (pentru SupMates):

Dragă, știu prea bine sentimentul. Eu m-am izolat și am devenit un nimeni. Deci tu nu face asta. Găsește o altă soluție! Un fel de plan B

| LeryaKim0907 a răspuns:

Aicipoage juca un rol caracterul tau.
Poti sa vorbesti cu un/o cunoscut(a) ori coleg(a), in care poti avea incredere ca e, oarecum, mai discreta si mai exemplara, si sa intrebi ce imbunatatiri ai putea face la propria persoana. Dintr-o parte se vede mai bine.
Poti sa precizezi ca apreciezi cum ea/el se comporta cu altii, sa lauzi putin acea persoana ca sa se mai degajeze si sa-i vorbeasca sincer.
Nu vei avea nimic de pierdut. De fapt, vei avea de castigat. In primul rand ca te intereseaza propria persoana ca sa fii placuta si de altii. Iar persoana de la care veicere sfaturi se va simti placut surprinsa ca anume pe ea ai abordat-o.
Succes! Putem sa mai pastram legatura in privat daca doresti sa discuti cu cineva.

| SupMates explică (pentru LeryaKim0907):

Sincer,uneori si eu observ ca am niste reacti mult prea idioate, iau niste decizi stupide s-a, dar totusi daca stai la locul tau, de ce toti cauta motiv de cearta cu tine? Eh, macar vine vacanta de vara, o pauza si pentru mine?

| LeryaKim0907 a răspuns (pentru SupMates):

big grin S-ar putea spune ca e si o vacanta pentru tine. Totusi ai grija, sa nu te izolezi, sa nu renunti la gandul ca ai nevoie de prieteni. E posibil sa ai o personalitate mai speciala pe care nu toti o pot aprecia. Asteapta momentul cand vei intalni pe cineva care te va accepta asa cum esti. Nu te chinui sa te imprietenesti cu cineva care nu merita prietenia ta.
Profita. In acest timp, ai vreme sa-i observi pe ceilalti. Sa vezi ce calitati apreciezi intr-un om, ce calitati nu. Nu-i o tragedie. Fa haz de necaz. big grin
Vezi si tu, mai cizeleaza-ti unele trasaturi. Controleaza-ti reactiile. Si, la timpul potrivit, va aparea acel prieten care iti va aprecia chiar si defectele. Acela va fi un om sincer. Colegii tai sunt doar superficiali.winking NU-TI FA GRIJI! TOTUL VA FI OK!

| Dedexoxo a răspuns:

Se poate ca tu sa fi diferit fata de restul persoanelor care se afla in jurul tau si probabil nu ii lasi sa se apropie de tine deoarece e nepotrivire de caracter si nu iti multumeste niciunul dintre ei asteptarile pe care le ai de la o persoana cu, care ai dori sa comunici in orice fel, daca in schimb ei refuza sa isi petreaca timpul cu tine, exista mai multe posibilitati, se poate ca tu sa gresesti cu anumite lucruri insa s-ar putea sa ti se para acele lucruri normale si sa nu le ei in serios, insa ceilalti ar putea fi deranjati, trebuie privita putin problema per ansamblu si sa te gandesti ce se intampla in general cand o persoana se "indeparteaza" de tine.

| SupMates explică (pentru Dedexoxo):

Intr-un fel adevarat, daca cineva mi se pare ca exagereaza in ceea ce face sunt indiferent fata de acea persoana, este asa rau sa eviti prostia si nu sa o promovezi? stiu ca ii oftica dar csf, nai csf...